Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

17 липня 2023 року стартувала «наздоганяюча» catch-up кампанія з вакцинації проти кору, епідемічного паротиту та краснухи серед дитячого населення, яку заплановано до кінця вересня 2023 року

Дата: 22.08.2023 16:46
Кількість переглядів: 259

       Фото без опису

  З метою мінімізації ризиків виникнення та розповсюдження спалахів кору в нашій країні, 17 липня 2023 року стартувала «наздоганяюча» catch-up кампанія з вакцинації проти кору, епідемічного паротиту та краснухи серед дитячого населення, яку заплановано до кінця вересня 2023 року.                                                                                                          Україна отримала достатню кількість вакцини для профілактикикору, паротиту та краснухи від світового виробника MSD. Недопущення спалаху, належне проведення згаданої кампанії та повноцінне охоплення щепленнями підлягаючої когорти дітей є питаннями Національної безпеки та перебуває на контролі як МОЗ так і Уряду країни.  

           З огляду на це - просимо звернути увагу батьків на необхідність перевірити вакцинальний статус своїх дітей, зокрема під час оглядів та консультацій (звертатись до сімейного лікаря), і надолужити пропущені щеплення проти кору якнайшвидше.     До інформування батьків дітей, що відповідно до статті 15 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб» що дітям, які не отримали профілактичних щеплень згідно з календарем профілактичних щеплень, відвідування дитячих закладів не дозволяється. Нещеплені діти до очного освітнього процесу не допускатимуться.

Бережіть себе -  піклуйтесь про своє здоров»я!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних