Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Позачергова сесія Крижопільської селищної ради

Дата: 09.08.2023 11:53
Кількість переглядів: 174

Учора, 8 серпня, відбулася позачергова сесія Крижопільської селищної ради, на якій розглянуто єдине питання і прийнято з нього відповідне рішення. Позачерговість і терміновість зібрання, власне, викликана саме необхідністю оперативності такого рішення – у зв’язку зі змінами у структурі постачальників газу.
 

Депутати зібрали необхідний кворум дисципліновано. Насамперед  сесія  вшанувала хвилиною мовчання пам’ять усіх полеглих за свободу і незалежність України.
 

Зазначу, що 5 серпня  на адресу селищної ради надійшов лист «Щодо заміни сторони у зобов’язаннях за договорами». Підстава звернення – наявність у Соколівському старостинському окрузі (с. Соколівка та Левків) мереж  природного газу, відтак і постачання його населенню. Постачальник – «Вінницягаз».
 

З 18 липня ця структура, що раніше була  у  складі групи «РГК» Дмитра Фірташа, перейшла  до «Нафтогаз України», тобто до державної компанії.
 

Отож, враховуючи лист АТ «ВІННИЦЯГАЗ», селищна рада вирішила надати згоду на заміну сторони в зобов’язанні за Договором №13 від 19.09.2013 року на користування складовими Єдиної газотранспортної системи України (між власниками та газотранспортними або газорозподільними підприємствами), а також надати повноваження Крижопільському селищному голові Володимиру Василишену  на підписання від імені Крижопільської селищної ради Договору про заміну сторони в зобов’язанні за договором користування складовими Єдиної газотранспортної системи України (між власниками та газотранспортними або газорозподільними підприємствами) № 13 від 19.09.2013 р.
 

Варто зазначити, що особові рахунки, тариф і реквізити для оплати послуг розподілу газу для споживачів газу Вінниччини наразі залишаються без змін.
 

У разі зміни банківських реквізитів клієнтів буде попереджено завчасно на офіційних ресурсах АТ «Вінницягаз» та у  платіжках.
Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних