Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩИРІСТЬ І КРАСА ЦЕ - КУНИЧЕ

Дата: 17.05.2023 15:59
Кількість переглядів: 65

Наш автомобіль в'їжджає в село... Тихе, тепле, квітуче... Все потопає в зелені, квітах, видніються рівні рядочки на городах, перші покоси сіна, п'янить запах цвіту... Це  неймовірно красиве село, яке ЖИВЕ, продовжує триматися. Тут народжуються діти..., тут їх виховують, плекають, співають колискових, вчать любити рідний край,  і... проводжають  захищати

неньку Україну.

Тут живуть люди, котрі заслуговують на повагу, шану та вдячність, адже в кожній десятій сім'ї є Захисник! Герой!

Найголовнішим і найпріоритетнішим завданням нашої громади,  Крижопільської селищної ради, депутатського корпусу   є турбота про кожну сім'ю Захисників і Захисниць та виявлення потреб у родині. Виявити , і  - допомогти.

17 травня  працівниками КУ " ЦНСП Крижопільської селищної ради" було проведено зустріч із сім'ями  тих, хто оберігає наш спокій.

Вражаюча зустріч... Батьки, дружини , діти прийшли, щоб  поспілкуватися між собою, поділитися  схожими долями, розрадити  один одного , розповісти про потреби нам, працівникам ЦНСП: Христині БУРКАЛО- завідуючій відділу соціальної роботи, фахівцям із соціальної роботи-

 Галині КОВАЛЬ та Оксані ПОБЕРЕЖНІЙ.

А об'єднала їх в одну дружню сім'ю адміністрація Соколівського старостинського округу по с. Куничому - головний спеціаліст НАТАЛЯ САНДУЛЯК, завідуюча СБК - Людмила КАШПРУК, соціальний робітник -

Надія КОВАЛЬ, і звичайно ж, староста села Олег ХИТРУК.

Була тепла і дружня обстановка, люди співчували тим, чиї рідні уже захищають ангелами нас на небесах. Були сльози, розпач, гордість за Героїв, фото, відео, нагороди синів... ВСЕ... САМЕ ТЕ, ЧИМ ЖИВУТЬ ЦІ МАТЕРІ І БАТЬКИ.

А найбільша потреба у рідних була - щоб їх діти повернулись живими і здоровими швидше додому.  Бажали Миру і Перемоги один одному.

Було складено анкети з виявленими потребами, де в подальшому  передадуться у відповідні структурні підрозділи селищної ради.

Також депутат Вінницької обласної ради Юрій ВАСИЛИШЕН, керівництво Крижопільської селищної  ради   на чолі з селищним головою Володимиром ВАСИЛИШЕНИМ,  та секретарем Ігорем ВАСИЛИШИНИМ надали продуктові набори сім'ям Захисників і Захисниць.

Відвідавши    ще одне село - КУНИЧЕ ,  ми переконалися, що наші села ніщо і ніхто не може знищити, коли в них проживають такі прекрасні люди, коли є кому бути господарями таких сіл,  як Наталя  САНДУЛЯК , її помічниці та подружки, коли є такі гарні , активні та ініціативні  жінки, котрі ліплять вареники, вишивають, плетуть , збирають лікарські рослини тощо, для підтримки ЗСУ, коли є фермери і підприємці, котрі власним коштом вивозять сміття, прогортають дороги, оруть, сіють... Все це  - КУНИЧЕ І ЙОГО НАЙКРАЩІ ЛЮДИ- СИЛЬНІ, МУЖНІ, ВІДЧАЙДУШНІ, ЩИРІ І ДОБРІ... А ЩЕ- ЇХ ГЕРОЇ- СИНИ.

ДЯКУЄМО ВАМ, ДОРОГІ НАШІ!

ШАНУЄМО, ЛЮБИМО, ПОВАЖАЄМО.

МИРУ ! ПЕРЕМОГИ !

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних