Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РЕЙД НІЧНЕ МІСТО 21.06.2023

Дата: 22.06.2023 16:04
Кількість переглядів: 159

 

 

 

21.06.2023 року начальником служби у справах дітей Крижопільської селищної ради  Вітою  Коваль,  спільно з  поліцейським  офіцером громади  Миколою Онищуком , старшим інспектором  з ювенальної превенції   Юлією Гасіцою та інспектором СІП Тульчинського РВП Оленою Кучмою,   проведено   профілактичний рейд «Нічне місто» в с. Жабокрич з  метою профілактики негативних проявів у підлітковому середовищі, а саме: розпивання підлітками, алкогольних та слабоалкогольних напоїв, куріння в громадських місцях, вживання наркотичних засобів, порушення правопорядку  та перебування підлітків без  супроводу дорослих у вечірній час.

      Такі заходи не мають на меті обмежити права дітей, а лише обмежити можливість впливу на них негативного та небезпечного середовища. Це ефективна можливість попередження  злочинності,  як з боку дітей, так і проти них. 

      Наголошуємо, що діти віком до 16 років з 22:00 до 6:00 не можуть перебувати у нічний час без присутності хоча б одного з батьків або іншого законного представника! У разі виявлення такого порушення, працівники поліції складають адміністративний протокол за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей (ст.184 КУпАП).

   Отож, за результатами проведеного рейду було складено  10 актів профілактичних бесід з неповнолітніми та роз’яснено норми чинного законодавства стосовно адміністративної та кримінальної відповідальності за вчинення правопорушень неповнолітніми. Такі профілактичні рейди будуть проводитись на території Крижопільської громади регулярно.

   Шановні батьки, звертаємося до вас з проханням пам’ятати про батьківську відповідальність за життя та здоров’я дитини під час проведення дозвілля! Зам’ятайте, що здоров’я вашої дитини у ваших руках. Систематично нагадуйте дитині правила безпечної поведінки у побуті та на вулиці, у громадських місцях, на дорозі та під час відпочинку. Цікавтеся тим, як дитина проводить вільний час за межами дому, з ким товаришує. З метою безпеки обмежте перебування вашої дитини за межами дому у вечірній час. Довіряйте, але контролюйте свою дитину! Ви повинні знати про кожен її крок! Пам’ятайте, що відповідальність за життєдіяльність вашої дитини несете ви особисто!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних