Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту про внесення змін до рішення 10 сесії селищної ради 8 скликання від 25 червня 2021 року № 377   «Про встановлення, місцевих податків і зборів на території Крижопільської селищної територіальної

Дата: 07.06.2023 15:27
Кількість переглядів: 136

Крижопільська селищна рада буде вносити на розгляд постійної комісії та сесії ради проєкт рішення Про внесення змін до рішення 10 сесії селищної ради 8 скликання від 25 червня 2021 року № 377   «Про встановлення, місцевих податків і зборів на території Крижопільської селищної територіальної громади».

До обговорення запрошуються жителі Крижопільської селищної територіальної громади, депутати селищної ради, члени виконавчого комітету, представники громадських організацій та представники господарюючих суб`єктів. 

Розробником проєкту вказаного рішення є Крижопільська селищна рада, яка знаходиться за адресою: вул. Героїв України, 61  смт Крижопіль, Вінницька обл., 24600, тел./факс:8-04340-2-14-63, 8-04340-2-22-89.

Проєкт рішення та аналіз регуляторного впливу протягом 5 днів будуть опубліковані на офіційному сайті Крижопільської селищної територіальної громади http://krzgromada.gov.ua. Зауваження та пропозиції щодо проєкту рішення будуть прийматися постійною комісією Крижопільської селищної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку (голова постійної комісії  ВОЛОДИМИР Нагірняк)  протягом місяця з дня оприлюднення за адресою: 24600, смт Крижопіль, вул. Героїв України, 61; відділ економічного, регіонального та агропромислового розвитку виконавчого комітету селищної ради (відповідальна особа ГАННА Мостовик) або в електронному вигляді на e-mail: ekonommostovyk@ukr.net

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних