Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Аграрії, представники влади та науковці обговорюватимуть перспективи аграрної сфери Вінниччини

Дата: 25.05.2023 10:52
Кількість переглядів: 40

Міжнародний сільськогосподарський кластер «Дністер» запрошує агровиробників, підприємців з галузей виробництва агропродукції і добрив, представників місцевої влади та представників наукових установ до співпраці та партнерства в межах реалізації програми #EU4Business. Основні напрями: розвиток експортного потенціалу сільськогосподарської продукції, розвиток органічного землеробства та впровадження інновацій у вигляді точного землеробства.

Незабаром, 1 червня о 10 год, у місті Іллінці, Вінницької області відбудеться перша панельна дискусія на тему: «Ефективність аграрних кластерів в умовах війни». Місце проведення заходу: Вінницька область, м. Іллінці, Іллінецький аграрний фаховий коледж, вул. Студентська, 2.

Для усіх аграріїв участь у панельній дискусії безкоштовна. Для реєстрації на захід слід зв’язатися із контактною особою: Віталій Мережко, тел. 0637690903.

В лютому 2023 року Міжнародний сільськогосподарський кластер «Дністер» отримав грант на системну підтримку малого і середнього підприємництва в межах програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини.

Ця панельна дискусія стане першим заходом в рамках цього проєкту. Загалом планується провести три панельні дискусії та чотири онлайн-тренінги на різні теми в рамках впровадження інновацій та розвитку аграрного сектору.

Запрошуємо агровиробників, підприємців і фермерів громади до участі в проведенні кластера, це буде прекрасна нагода почути думки провідних експертів та фахівців з аграрної галузі, а також обговорити можливості співпраці та партнерства.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних