Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги суб'єктів декларування!

Дата: 27.02.2023 17:18
Кількість переглядів: 137

Повідомляємо, що з 01.01.2023 року наступив черговий період із заходів фінансового контролю, що передбачений ЗУ «Про запобігання корупції», а саме подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

03.03.2022 року Верховна Рада України прийняла ЗУ «Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану», який набрав чинності 07.03.2022 року. Цим Законом визначено, що фізичні особи подають документи, подання яких вимагається відповідно до норм чинного законодавства в документальній та/або електронній формі, протягом трьох місяців після припинення чи скасування воєнного стану або стану війни за весь період обов’язку подати документи.

Незважаючи на важкі реалії сьогодення, воєнний стан, який продовжує тривати на всій території України та війну проти російських загарбників, Національне агентство з питань запобігання корупції надає суб’єктам декларування можливість подавати декларації навіть під час воєнного стану.

Якщо у декларанта в наявності є вся необхідна інформація для заповнення відповідної декларації, то це можливо зробити через персональний кабінет. Декларант має можливість ознайомитися із Роз’ясненнями НАЗК щодо застосування окремих положень ЗУ «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю (подання декларації, повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, повідомлення про відкриття валютного рахунку). 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних