Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Крижопільської селищної ради інформує власників житла,  які безоплатно прихистили внутрішньо переміщених осіб.

Дата: 24.02.2023 10:38
Кількість переглядів: 86

Фото без опису
 
Управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Крижопільської селищної ради щомісяця до 5 числа приймає заяви про розміщення внутрішньо переміщених осіб (ВПО), проводить розрахунок розміру компенсації витрат, готує відповідну звітність.
     Щоб отримати належні виплати, власники житла або їх представники (згідно нотаріально посвідченої довіреності), які безкоштовно надали житло внутрішньо переміщеним особам, повинні своєчасно, подати інформацію про людей, яких вони прихистили.
   Важливим є необхідність подачі достовірної інформації. Адже, відповідно до Порядку компенсації витрат, виплата особам, які розмістили вимушених переселенців, надається Товариством Червоного Хреста України. Це єдиний донор, який виділяє гроші на програму. Через спеціальну веб-сторінку Товариство проводить вибіркову верифікацію осіб, які повинні отримати компенсацію витрат за розміщення ВПО у відповідний місяць. Посилання приходить через SMS окремо кожному заявнику на компенсацію витрат за розміщення ВПО. Якщо у людини кнопковий мобільний телефон і вона не може пройти опитування по формі за посиланням, отриманим від Товариства Червоного Хреста України, то представники Товариства  вибірково  телефонують таким особам.
    Якщо за результатами верифікації встановлено факт наведення у заяві неправдивої інформації, Товариство Червоного Хреста України передає всю необхідну інформацію Міністерству розвитку громад і територій України та інформує про такі випадки відповідні військові адміністрації, які будуть приймати рішення про виплату компенсації.
        З метою уникнення непорозумінь щодо виплат за безкоштовне розміщення ВПО просимо заявників вчасно подавати заяви про отримання компенсації та проходити відповідне опитування.
​Наразі Товариство Червоного Хреста України закінчило проводити виплати за жовтень 2022 року та розпочало верифікацію за листопад минулого року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних