Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

БЕЗПРИТУЛЬНІ СОБАКИ

Дата: 14.02.2023 10:55
Кількість переглядів: 164

Шановні мешканці Крижопільської  громади!

Звертаємося до Вас з приводу безпритульних тварин, оскільки  ця проблема актуальна не тільки для нашої громади, але і для всіх населених пунктів України.

Безпритульні собаки та коти не з’являються  нізвідки, це - наслідок нашого ставлення до братів наших менших. Закликаємо бути гуманнішими та не ставитися безвідповідально до домашніх тварин.

Якщо Ви не в змозі утримувати домашніх тварин у відповідних умовах, забезпечити тварині можливість у задоволенні її природних потреб, будь ласка, не беріть на себе цей тягар узагалі, тому, що це не тільки Ваше обличчя перед громадянами, а й адміністративна відповідальність за неправомірні дії згідно з Законом України «Про захист тварин від жорстокого поводження».

Найнадійнішим способом регулювання чисельності бездомних тварин є стерилізація.

Відповідно, управлінням житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради розроблено «Програму поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин у Крижопільській  територіальній громаді на 2021-2024 роки», яка затверджена  рішенням 12 сесії Крижопільської селищної ради 8 скликання від 30.07.2021 № 425.

На сьогоднішній день  є домовленість  з лікарем ветеринарної медицини  Андрієм Сергійовичем Ярчевським,  який буде здійснювати зазначений перелік робіт відповідно до договору.

Починаючи з лютого  поточного року розпочато стерилізацію безпритульних тварин (собак) з наступним кліпсуванням, на що передбачено  кошти з місцевого бюджету селища.

Крім того КП «Крижопільблагоустрій», на яке покладено обов’язки щодо виконання програми, звертається до кожного свідомого громадянина, керівника державної чи приватної установи, щоб при можливості, власними силами, здійснювали вилов  безпритульних собак і доставляли до ветеринарної лікарні, за попередньою домовленістю з лікарем (тел. 097-631-84-84), який буде виконувати стерилізацію.

Дякуємо за розуміння!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних