Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Онлайн-нарада щодо формування стрілецького батальйону Вінницької області

Дата: 08.02.2023 16:54
Кількість переглядів: 2526

В зв’язку з військовою агресією російської федерації проти нашої Батьківщини у Вінницькій області формується стрілецький батальйон. Мета таких підрозділів – виконувати завдання з відсічі збройної агресії та захисту Незалежності і суверенітету України.
 

Відповідно до доручення Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова, 8 лютого 2023 року, під головуванням начальника районної військової адміністрації Олександра Гаврилюка, відбулася онлайн-нарада щодо сприяння територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки області в підготовці та проведенні заходів з формування стрілецького батальйону Вінницької області.

В нараді взяли участь селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН, заступник селищного голови Ігор ОЛЕКСІЙЧУК, старости, та відповідальні особи за військовий облік та мобілізацію в громаді.         

 

«Наше завдання провести підготовку та ряд першочергових заходів щодо всебічного сприяння територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки у підготовці та виконанні, поставлених обласним керівництвом завдань з формування стрілецького батальйону», - зазначив очільник району відкриваючи онлайн-нараду.

Заступник начальника Тульчинського РТЦК та СП Ігор Ярмоленко доповів присутнім, що обласним та районним ТЦК та СП відповідно визначені завдання щодо призову по мобілізації людських та транспортних ресурсів на укомплектування військової частини А4840. Ігор Васильович розповів, як саме буде проводитися набір до стрілецького батальйону та яка робота має бути проведена на місцях.
 

Він зазначив, що такий батальйон буде сформований з патріотично налаштованих та мотивованих громадян області, які не мають обмежень за станом здоров’я до проходження військової служби відповідно до своїх облікових спеціальностей. До складу Вінницького батальйону прийматимуть чоловіків і жінок віком від 18 до 60 років.

 

 «В Україні вже майже рік триває кривава війна. Не всі можуть зі зброєю в руках воювати в гарячих точках, але вміти захистити своє місто, село, свою родину мусить уміти кожен. Всіх, хто прагне наблизити нашу перемогу та приєднатися до лав стрілецького батальйону ЗСУ, чекають в територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки Вінницької області за місцем проживання», - зауважив майор.

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних