Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щира подяка за підтримку Міжнародному благодійному фонду "Ахед Фундація"!

Дата: 01.02.2023 16:42
Кількість переглядів: 176

Управління соціального захисту населення та охорони здоров'я повідомляє, що Крижопільська громада знову, вкотре, отримала гуманітарну допомогу від Міжнародного благодійного фонду "Ахед Фундація"! Цього разу це потужна портативна зарядна станція EcoFlow DELTA 2 (1024Вт/год) для КУ "Заболотненський дитячий обласний психоневрологічний санаторій ім. Д.К. Заболотного", у якому на сьогоднішній день проживають внутрішньо переміщені особи.

Портативна зарядна станція EcoFlow DELTA - потужне резервне джерело живлення з виходами на 4 розетки, 6 портів для USB зарядки, 2 порти для DC5521, а також автомобільна зарядка.

Використовується як EPS (аварійне джерело живлення) для автоматичного перемикання на живлення від портативної зарядної станції, коли електропостачання від централізованої мережі вимикається.

Заряджати станцію можна від мережі 220В, сонячних панелей, генератора або автомобіля.

 

"Ахед Фундація" допомагають нашій громаді далеко не вперше! Різного виду гуманітарну допомогу від них ми отримуємо ледь не щотижня! Зазвичай це одяг, канцелярія, іграшки…

До прикладу:

▪️На початку січня "Ахед Фундація" надіслали у будинки сімейного типу нашої і сусідньої громад іменні подарунки для діток з урахуванням їхніх побажань. Кожен було дбайливо укомплектовано, обгорнено та підписано.

▪️Фонд забезпечив великою кількістю обладнання нещодавно створений дитячо-молодіжний простір.

▪️Улітку та восени, завдяки МБФ "Ахед Фундація", 100 діток нашої громади (ВПО, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та діти загиблих Захисників України) вирушили на кілька чудових, насичених подіями днів до найкращих готелів Буковелю.

▪️Тепер ось - портативна зарядна станція для санаторію.

Важко підібрати влучні слова, якими можна виразити, наскільки ми вам вдячні! Ви завжди поряд, завжди близько, опікуєтеся долею наших діток, допомагаєте дарувати найменшим мешканцям нашої громади промінчики тепла, посмішки і надії, що завтра усе обов'язково буде добре.

Від щирого серця дякуємо вам за милосердя та теплоту! За те, що вмієте розділити свою любов та доброту з тими, хто її так потребує! Уболівати за дитячі долі та допомагати у здійсненні дитячих мрій та побажань - важлива місія, і для нас неймовірно цінно, що на цьому шляху ви завжди з нами!

Низький уклін вам та щира подяка за все, що ви робите для нашої громади! За те, що даруєте нашим дітям можливість відчувати себе повноцінними та потрібними! Ви - найкращі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.