Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ІІІ тур Чемпіонату з волейболу «Ліга Поділля»

Дата: 16.01.2023 16:25
Кількість переглядів: 87

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

14 січня у Крижополі та Томашполі пройшов ІІІ тур Чемпіонату Вінницької області з волейболу "Ліга Поділля". 8 команд з різних куточків Вінниччини вийшли на майданчики, щоб продовжити боротьбу за першість по області.

 

На урочистій церемонії відкриття прихильників здорового способу життя вітали: секретар Крижопільської селищної ради Ігор Василишин, президент волейбольної «Ліги Поділля» Олександр Суворов, президент волейбольного клубу "МХП-Вінниця"-ШВСМ, голова федерації волейболу Вінницької області Микола Чумак, голова Тульчинської районної державної адміністрації Олександр Гаврилюк, заступник голови Тульчинської районної військової адміністрації Сергій Чепернатий, голова Міжнародної громадської організації "Україна-Польща-Німеччина" м. Вінниця, голова фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Сергій Татусяк.

 

Крижопільчани мали змогу спостерігати наступні матчі:

- МХП ШВСМ - Збірна Гайсинського району:

Не без зусиль, проте з сухим рахунком 3:0 (25:16; 35:33; 27:25) перемогу здобули МХП ШВСМ;

- ВК "Крижопіль" - ВК "Стрижавка":

Щоб виявити переможця цієї гри, знадобилися усі 5 партій. Давно Крижопіль не бачив такого волейболу! Гра - напружена, команди - неймовірно добре підготовлені, емоції - на висоті! І зрештою, з рахунком 3:2 (25:23; 20:25; 24:26; 25:23; 15:13), завдяки злагодженості команди, ціною максимальних зусиль, перемогу здобули наші рідні ВК "Крижопіль".

 

Щиро вітаємо команду Крижопільської громади, бажаємо не зупинятися на досягнутому та крокувати тільки вперед, до нових рекордів та перемог у цих змаганнях та загалом. Нехай "Ліга Поділля" вас запам'ятає!

 

Найкращі гравці ІІІ туру "Ліги Поділля" були нагороджені відзнаками за MVP зустрічі, зокрема і капітан ВК "Крижопіль", нещодавно обраний голова федерації волейболу Тульчинського району Кушнір Олександр. Вітаємо!

 

За чудову організацію заходу та вагоме фінансове сприяння КУ "Крижопільська ДЮСШ" висловлюють велику подяку керівництву Крижопільської селищної ради. Окрема подяка також за вручені секретарем Крижопільської селищної ради Ігорем Василишиним нагороди за багаторічну активну діяльність та вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту Крижопільської громади, якими відзначили Чекурду Володимира Васильовича - ветерана спорту, у минулому директора КУ "Крижопільська ДЮСШ", та Гуменного Олександра Миколайовича - спортсмена, який представляє Крижопілля вже багато років, та багаторічного спонсора нашої волейбольної команди.

 

Тим часом "Ліга Поділля" триває. З нетерпінням очікуємо на наступні ігри


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних