Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Молодь - це наше майбутнє!

Дата: 09.01.2023 17:36
Кількість переглядів: 116

Молодь - це наше майбутнє! А особливо така свідома, активна, цілеспрямована та патріотична, як учні ліцею №1 Крижопільської селищної ради Дмитро Слободяник та його команда однодумців! 

🔥З перших днів війни 15-річний юнак не міг стояти осторонь жахливих подій, що, на жаль, мають місце у нашій країні, а тому швидко скликав своїх друзів, підняв "на вуха" усе селище та його підприємців для пошуку матеріалів та організував міні-майстерню з виготовлення окопних свічок.

На сьогоднішній день команда юних волонтерів нараховує 8 чоловік: Дмитро Слободяник, Руслан Романько, Владислав Дерев'янчук, Антон Мельниченко, Паша Хмель, Настя Дмитришина, Ніка Думик, Даша Марушан.

🤭Маючи неабияку жагу до знань та бажання допомогти своїй країні, Дмитро постійно досліджував інтернет у пошуках чогось, що допомогло би примножити його внесок, а згодом усвідомив, що він та його команда можуть значно більше!

Геть випадково юнак почув, як один із військових сказав, що наші захисники на передовій мають надвелику потребу у перископах. Більше слів Дмитрові було не треба.

✔️Завдяки власній кмітливості та комунікативним навичкам, а також умінню швидко здобувати та аналізувати необхідну інформацію, на сьогоднішній день хлопець та його друзі встигли виготовити та відправити на передову уже більше 100 перископів! Паралельно продовжується і виготовлення окопних свічок.

🤝Матеріалами безкоштовно допомагають підприємці, приміщення для роботи також виділили без сплати за оренду, проте Дмитро дуже добре розуміє, що постійно брати матеріали без грошей - не варіант. Тим більше, що юнак геть не збирається зупинятися, і наступна ціль - виготовляти перископи з монокуляром з 16-кратним збільшенням, а лише один такий оптичний прилад коштує понад 300 гривень! 

👆Сидіти та чекати на кошти - не про команду Дмитра, тому ви могли мати можливість познайомитися з ними особисто, якщо відкривали двері колядникам. Близько 20 хлопців та дівчат (4 групи) колядували з метою заробити кошти на нову партію перископів. Локаціями збору стали смт Крижопіль (на чолі з Дмитром, зібрали 10500грн), с. Тернівка (на чолі з Русланом Романьком, зібрали 5000грн) та с. Рудниця (на чолі з Марією Головатою, зібрали 5000грн). І це дуже круто! 🔥

🙌Кожен, хто прагне великої перемоги, може внести свій вклад прямо зараз, задонативши юним волонтерам на рахунок у Монобанку. (https://send.monobank.ua/jar/R3Qcyxsz7)

➕Дмитро з радістю прийме допомогу матеріалами, якщо у вас є така можливість. На сьогодні є потреба у воскові та парафіні. 

💭З іншими пропозиціями та запитаннями звертайтеся особисто до Дмитра за номером телефону: +380983050572 

Разом до перемоги!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних