Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Святкова програма "Дитинство понад усе"

Дата: 19.12.2022 18:38
Кількість переглядів: 93

Сьогодні, 19 грудня, у рамках акції "Дитинство понад усе", о 16.00 на Фонтанній площі відбулося казкове дійство "Як Грінч свято украв". Точніше, намагався, скажуть присутні, адже хто втримається перед святом і подарунками? От і Грінч не витримав і попросився до розваг разом з малечею!  
  
У програмі заходу поєдналися казкова вистава, інтерактивні ігри, квест-завдання, багато танців та спілкування зі святим Миколаєм.  
  
Зі словами-побажаннями до всіх присутніх звернувся селищний голова Володимир Василишен та побажав усім діткам Крижопільської громади здоров'я, успіхів у навчанні, здійснення усіх мрій, сімейного щастя, переможного Миру. Заступник селищного голови Валентина Чабанюк подякувала нашим мужнім, витривалим захисникам рідної землі, завдяки яким ми мали змогу зібратися усі разом на такому чудовому святі дитинства.  
  
Щира подяка обласному депутату Юрію Василишену (https://t.me/vasylyshen) за солодкі подарунки, відділу культури, туризму та охоронної спадщини Крижопільської селищної ради та, зокрема, центру культури та дозвілля за організацію  неймовірного свята, а також школярам 9-Б класу ліцею №1 Дмитру Слободянику та Анастасії Мазник, які так артистично зіграли одні з найголовніших ролей та разом з дітками врятували Різдво.  
  
Завдячуючи організаторам та виконавцям дійства усі присутні отримали гарний настрій та багато позитивних емоцій. Дійство зуміло перенести нас, хоч на хвилинку, із зовсім непростого сьогодення у щасливе майбутнє суверенної, самостійної, мирної країни.  
  
Адже так важливо, у час війни, зберегти щасливі миттєвості дитинства для кожного маленького жителя громади. Гадаємо, у нас вийшло!  
  
А ви як думаєте?

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних