Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Правила благоустрою чинні та вже мають виконуватися

Дата: 16.12.2022 12:07
Кількість переглядів: 111

Рішенням 27 сесії 8 скликання Крижопільської  селищної ради від 28 жовтня 2022 року № 977  затверджено «Правила благоустрою територій населених пунктів територіальної громади», (далі – Правила благоустрою). 

Правила благоустрою  є обов'язковими для виконання на території громади  органом місцевого самоврядування, об'єднаннями громадян, підприємствами, установами, організаціями, незалежно від форм власності і підпорядкування, їх керівниками, працівниками та громадянами. За їх порушення винні особи притягуються до адміністративної відповідальності, встановленої законодавством України. 

Контроль за станом благоустрою території Крижопільської територіальної громади, виконанням Правил, у тому числі охорону зелених насаджень, водоймищ, пам’ятників культури, археології та історичної спадщини, створення місць відпочинку громадян, контроль за утриманням в належному стан і закріплених за підприємствами, установами, організаціями територій  покладено на управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля селищної ради в особі інспектора відділу  житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля селищної ради. 

Правилами благоустрою  визначено права та обов’язки громадян у сфері благоустрою населених пунктів.

Зокрема, щодо обов’язків, то громадяни, перш за все, зобов’язані дотримуватися правил благоустрою території населених пунктів і не порушувати права і законні інтереси інших суб'єктів у сфері благоустрою, а також утримувати в належному стані закріплені за ними в установленому порядку території; укладати самостійно або разом з іншими громадянами договори на вивезення твердих побутових відходів згідно з вимогами діючих санітарних норм та своєчасно сплачувати за вивезення сміття, побутових відходів та ін.

Відповідно, депутатами селищної ради прийнято рішення № 978 «Про Положення про інспектора з благоустрою Крижопільської селищної ради» а виконавчим комітетом Крижопільської селищної ради прийнято рішення від 25 листопада № 294 «Про надання повноваження інспектору відділу житлово-комунального господарства, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради складати протоколи про адміністративні правопорушення у сфері благоустрою у межах Крижопільської селищної територіальної громади, відповідно своїх повноважень.

Факти порушення благоустрою фіксуються актами, приписами, протоколами та фотофіксацією, що виноситься на розгляд громадськості та розглядаються відповідною посадовою особою.

З повним викладом прийнятих рішень щодо Правил благоустрою   територій населених пунктів територіальної громади можете ознайомитися за посиланням: https://krzgromada.gov.ua/news/1667997672/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних