Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання селищного голови з Днем працівників сільського господарства

Дата: 20.11.2022 08:15
Кількість переглядів: 131

«День працівників сільського господарства -  свято людей праці, для яких безмежна шана до рідної землі визначила не тільки професію, але й людську долю. Це свято справжніх трудівників та дбайливих господарів, які щодня розумом, серцем, невтомними руками, зберігають багато століть нашу благодатну ниву.

Господарювати на землі – це стан душі і покликання. Лише людина, закохана в свою землю, здатна присвятити все життя цій нелегкій роботі, яка потребує повної самовіддачі щодня, в свята і в будні, будь-якої пори року. 

Шановні працівники сільського господарства! З нагоди вашого професійного свята дозвольте висловити глибоку вдячність за професіоналізм, працелюбність, терпіння і витримку всім, хто працював і працює на нашій родючій землі. Завдяки вам успішно розвиватимуться села громади, покращуватимуться умови життя і праці, загальний добробут родин. Нехай ваш досвід, невтомність та наполегливість стануть запорукою добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків, а вміле господарювання та постійне вдосконалення своєї роботи приносять не тільки моральне задоволення, а й гідну винагороду та впевненість у завтрашньому дні.

Висловлюю шану і подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу нашої громади – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, майстрам овочівництва та садівництва – всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.

Бажаю усім міцного здоров’я, щастя, радості. Нехай реалізуються ваші бажання, щедрими будуть ниви і щасливими ваші дні. Мирного неба та Божого благословення вам та вашим родинам!

З повагою селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних