Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства до роботи  в умовах осінньо-зимового періоду 2022-2023 років 

Дата: 08.11.2022 08:26
Кількість переглядів: 115

Можливо не кожен з Вас спостерігав, що які б не були сильні зливові дощі  чи талі води - центральні дороги селища не бувають затопленими. Це все завдяки збудованій у ті далекі часи ливневої (дощової) каналізації, що являють собою підземні та надземні споруди, по яких здійснюється відведення  атмосферних вод з доріг та площ селища Крижопіль. Розміщуються вони по вулицях Героїв України, Олександра Савченка, Театральна (площа залізничного вокзалу), Сергія Бойка та В’ячеслава Чорновола.

Одне із основних завдань в період підготовки об’єктів житлово-комунального господарства громади до роботи  в умовах осінньо-зимового періоду  2022-2023 років це здійснення обстеження цих споруд та їх технічне обслуговування.

Значний обсяг робіт по очищенню ділянки ливневої каналізації по вул. Олександра Савченка здійснено працівниками КП «Крижопільводоканал». Які професійно і якісно провели роботи з відкачування усіх колодязів по всій протяжності мережі, їх очищення від бруду та піщаної суміші, здійснено очищення та промивку мереж водовідведення та проведено зварювальні роботи по закріпленню захисних решіток над колодязями по даній вулиці та ті що потребували відновлення по вул. Героїв України.

Висловлюємо щирі слова подяки нашим комунальникам за виконану роботу, за їх професійність та оперативність.

 

 

Начальник управління житлово-комунального господарства,             містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності                             та захисту довкілля Крижопільської селищної ради                                   В.Пацай

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних