Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ліквідація аварійності

Дата: 26.10.2022 10:36
Кількість переглядів: 148

З кожним роком  все частіше й частіше надходять повідомлення та звернення громадян на адресу Крижопільської селищної ради про надання допомоги щодо ліквідації загроз та попередження виникнення аварійних ситуацій які спричиняють багаторічні дерева, що досягли своєї вікової межі,  а  також  сухостійні аварійні дерева, що розміщені поряд із житловими будинками та в охоронній зоні ЛЕП.

Робота з їх видалення  потребує злагодженості та професійності усіх служб громади із залученням спеціалізованої техніки.  

20 жовтня, залучивши спеціалізовану автомобільну вишку ПрАТ ПК «Поділля», при допомозі небайдужих жителів с. Соколівки  під керівництвом старости Олега Хитрука та участі  аварійної бригади СО «Тульчинські ЕМ» АТ «Вінницяобленерго», виконано роботи з ліквідації  аварійного дерева у с. Левків.

Залучивши рятувальників нашої  пожежної частини, виконано роботи по розчищенню крони багаторічного дерева, що ставило під загрозу та могло призвести до руйнування конструкцій житлового будинку жителя с. Зеленянка.

У розчищенні сухостою, який знаходиться в парковій зоні нашого селища добросовісно попрацювали працівники КП «Крижопільблагоустрій» на чолі із директором Біликом Віталієм Михайловичем.

Висловлюємо щирі слова вдячності усім працівникам аварійно-рятувальних служб, керівництву ПрАТ ПК «Поділля», директору «Крижопільблагоустрій» Віталію Білику, мешканцям громади за злагоджену та професійну роботу.

 

 

Начальник управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради     В.Пацай

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних