Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання  Робочої групи з  питань формування проєкту бюджету Крижопільської селищної  територіальної  громади на 2023 рік

Дата: 19.10.2022 14:00
Кількість переглядів: 295

Сьогодні відбулося засідання  Робочої групи з  питань формування проєкту бюджету Крижопільської селищної  територіальної  громади на 2023 рік.

Засідання відбулося під головуванням секретаря селищної ради Ігоря Василишена за участі голів постійних комісій селищної ради, заступника селищного голови Ігоря Олексійчука, старост старостинських округів громади, керівників виконавчих органів селищної ради, керівників комунальних підприємств, установ, організацій.

Фінансовим управління селищної ради було доведено до учасників особливості складання проєкту бюджету громади на 2023 рік та проблему яка виникла при  формуванні проєкту бюджету, а саме: значне перевищення видаткової частини проєкту селищного бюджету  на 2023 рік над можливостями фінансового ресурсу бюджету громади.

Начальниця фінансового управління Людмила Янчук наголосила про  упорядкування штатів бюджетних закладів, що фінансуються із селищного бюджету, та забезпечення обов’язкових складових заробітної плати.

Учасники засідання обговорили потребу на витрати  головних розпорядників та шляхи  вирішення через діалог між усіма його учасниками та органами.

В ході конструктивної бесіди голова робочої групи наголосив щодо економного і раціонального використання бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни на усіх рівнях та закладах громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.