Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева робоча нарада

Дата: 29.08.2022 14:45
Кількість переглядів: 526

Сьогодні, 29 серпня заступники селищного голови Валентина Чабанюк та Ігор Олексійчук провели чергову щотижневу нараду за участі керівників відділів та управлінь селищної ради, а також керівників підпорядкованих комунальних підприємств, установ та закладів.

Під час наради проаналізовано поточний стан справ та визначено коло головних завдань на найближчий тиждень. Присутні доповіли про ситуацію в громаді та озвучили найнагальніші питання на поточний тиждень.

Одним із питань, яке було обговорено на нараді це погіршення епідеміологічної ситуації в громаді. Станом на ранок 29 серпня на обліку перебуває 6 хворих на COVID-19, та 1 особа з підозрою.Нагадуємо всім мешканцям громади: будь ласка, дотримуйтесь санепідемнорм, правил використання та носіння засобів захисту, соціальної дистанції, а також не забувайте про вакцинацію, яка може врятувати ваше життя та життя ваших рідних!

За результатами наради були дані відповідні доручення.

Ігор Олександрович завершив нараду сумною звісткою про загибель ще одного нашого захисника Тимченка Олександра Анатолійовича. - «Це велика втрата не лише для родини загиблого, та його батьків, а і для всієї нашої громади. Щирі співчуття рідним та близьким загиблого нашого захисника. Ми всі в неоплатному боргу перед ними». Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять нашого загиблого захисника-Героя Олександра та всіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.