Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочистості до Дня Незалежності України

Дата: 24.08.2022 16:19
Кількість переглядів: 401

Фото без описуЗараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ. Доля склалася так, що на плечі нашого покоління впало важке випробування – відстояти власну, омріяну незалежність, яку виборювали віками. Те, що зараз відбувається в Україні – це війна за незалежність, це війна за найважливіші цінності: життя, правда, справедливість, людяність. Це війна за свободу, за національну гідність.

Ми усвідомлюємо високу ціну нашої незалежності – незліченну кількість відданих життів борців за ідею вільної України, десятки років втраченої свободи у таборах та в’язницях. Знову наша незалежність сплачується життям захисників і захисниць України, які, ризикуючи собою щодня, наближають перемогу над російським агресором.

У 2014 році ми стали одним цілим у тій динаміці, яка не дозволила агресору реалізувати свої плани. А після повномасштабного вторгнення окупанта на територію України практично кожен мешканець нашої громади долучився до волонтерської діяльності на підтримку наших захисників. Кожен робив та продовжує робити свій внесок, щоб зберегти не лише свою землю, а й країну, свій дім. Ми вдячні всім і кожному!

І сьогодні, 24 серпня, у залі засідань Крижопільський селищний голова Володимир Василишен привітав всіх із Днем Незалежності України та подякував усім, хто долучився до волонтерської діяльності - “Ви усі є гордістю нашої Крижопільщини, а також Батьківщини. Ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні, незборима сила!”.

Особливу подяку Володимир Миколайович висловив батькам наших Героїв - “Саме завдяки Вашим зусиллям, безмежній батьківській турботі та особистому прикладу вони стали гідними громадянами Української держави, які своїм відношенням до виконання військового обов’язку стали прикладом сили духу справжнього героїзму та зразком самовідданого служіння Батьківщині, які ціною власного життя відстоювали мирне майбутнє кожного з нас”.

Так уже в нашому житті є, що збройні сили і волонтери – це єдиний щит для захисту нашої країни. російський агресор згуртував українську націю, об’єднавши всіх нас єдиною метою – відстояти мир на своїй Батьківщині, відстояти європейські і загальнолюдські цінності.

Лише разом і лише до нашої Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних