Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДОРОЖНЄ ГОСПОДАРСТВО

Дата: 18.08.2022 09:21
Кількість переглядів: 304

Фото без описуВідповідно до рішення виконавчого комітету Крижопільської селищної ради № 163 від 22 липня 2022 року «Про прийняття участі в співфінансуванні послуг з експлуатаційного утримання та поточного дрібного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення» розпорядником коштів управлінням житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради перераховано співфінансування у розмірі – 300,0 тис.грн. з місцевого бюджету згідно укладено договору із власником доріг ДП «Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області».

І вже 17 серпня підрядною організацією філією «Томашпільський райавтодор» ДП «Вінницький облавтодор» розпочато аварійно – відновлювальні роботи на містку у с.Жабокрич на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О-02-09-04 Соколівка – Павлівка (км 8+167).

З метою економії коштів місцевого бюджету прийнято рішення залучити до виконання робіт інвестора ПрАТ ПК «Поділля», який повністю надав залізобетонні конструкції та техніку для транспортування та монтажу залізобетонних конструкцій для укріплення споруди містка.

Першу чергу будівельно-монтажних робіт на об’єкті виконано. Дякуємо підрядній організації та інвестору за оперативність та розуміння у вирішені важливої справи – ліквідації аварійності дороги загального користування місцевого значення.

Начальник управління житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Крижопільської селищної ради Валерій ПАЦАЙ

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних