Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася робоча зустріч

Дата: 11.08.2022 09:29
Кількість переглядів: 429

Фото без описуЗ метою визначення та погодження соціально значущих об’єктів для відпрацювання засудженими покарання у виді громадських робіт, відбулася робоча зустріч секретаря Крижопільської селищної ради Ігоря Василишина та провідного інспектора Тульчинського районного сектору №1 філії Державної установи «Центр пробації» у Вінницькій області Людмили Барановської.

До участі у обговеренні даного питання долучились також депутат Вінницької обласної ради Юрій Василишен , начальник управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Вікторія Зарічанська, начальник відділу юридичного забезпечення та управління персоналом Любов Лабенко та начальник відділу ЖКГ, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля Віктор Яременко.

Під час зустрічі провідний інспектор уповноваженого органу з питань пробації повідомила про запуск на базі філій Державної установи «Центр пробації» пілотного проєкту щодо розширення видів громадських робіт з урахуванням потреб громади.

Секретар селищної ради Ігор Василишин зазначив, що необхідно враховувати те, що основними виховними чинниками даного покарання - є публічність. Адже при застосуванні покарання у виді громадських робіт, особливо у маленьких містечках, має високу ступінь гласності, що й впливає на процес виправлення та самодисципліну правопорушника.

На завершення зустрічі було досягнуто домовленостей щодо розширення переліку соціально значущих обє’ктів на території Крижопільської селищної ради, на яких засуджені відбуватимуть громадські роботи. Погоджено чотири таких об’єкти. Питання про включення даних об’єктів до переліку буде винесене на розгляд виконавчого комітету Крижопільської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних