Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася щотижнева нарада

Дата: 25.07.2022 17:44
Кількість переглядів: 484

Фото без описуСьогодні, 25 липня, під головуванням селищного голови Володимира Василишена за участі заступників селищного голови Валентини Чабанюк, Ігоря Олексійчука, секретаря селищної ради Ігоря Василишина, керівників відділів та структурних підрозділів селищної ради проведено робочу нараду, у ході якої проаналізовано виконання доручень, даних на попередній нараді.

Селищний голова коротко охарактеризував ситуацію в громаді за минулий тиждень, зокрема, наголосив на тому, що в умовах військового часу ми працюємо не менше, ніж у мирний час.

Постійно в центрі уваги залишаються питання виконання дохідної частини бюджету, раціонального використання коштів.

Обговорено хід підготовки закладів освіти до нового навчального 2022-2023 року. Начальник відділу освіти, молоді та спорту селищної ради Жанна Тесмінецька доповіла, що закон про освіту в Україні наділяє суб’єктів освітньої діяльності правом автономії самоврядування і саме на місцях ухвалюватиметься рішення про те, в якому форматі проводитиметься навчання в новому навчальному році, на підставі рішення педради. Заступник селищного голови Валентина Чабанюк також наголосила, що батьки самі обиратимуть для своєї дитини формат навчання: очний чи дистанційний.

Зупинилися на питанні благоустрою громади.

Роботи з благоустрою проводяться постійно. Це ремонт доріг, благоустрій населених пунктів громади та багато іншого. Також було обговорено питання щодо укладання договорів на вивезення твердих побутових відходів у селах громади, та розрахунок тарифів.

Під час наради також заслухано інформацію про стан роботи медичних закладів громади, зокрема, наголошувалось на продовженні кампанії з вакцинації населення.

Начальник управління соціального захисту населення та охорони здоров'я селищної ради Вікторія Зарічанська доповіла, що за підтримки Міжнародного Благодійного Фонду «Ахед Фундація», організовано відпочинок та оздоровлення 50 діток пільгової категорій нашої громади на базі готелю «Коруна» с. Татарів, Івано-Франківської області (Буковель).

Розглянуто й інші питання, які стосуються виконання завдань, покладених на органи влади.

Ігор Олексійчук щодо автобусного сполучення повідомив, що від сьогодні відновився автобусний рейс Крижопіль-Вінниця через Жабокрич- Соколівка-Куниче. Автобусний рейс буде здійснюватися кожного понеділка та п'ятниці.

Валентина Михайлівна подякувала та відзначила роль начальника управління соціального захисту населення та охорони здоров'я селищної ради Вікторію Зарічанську, що за її ініціативи наша громада отримує гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів від наших партнерів World Central Kitchen. А також подякувала всім, хто з першого дня війни забезпечує цю ділянку роботи.

З розглянутих питань дано доручення, виконання яких взято на контроль.

Підсумовуючи нараду, секретар селищної ради Ігор Василишин наголосив, про необхідність вчасного і ефективного виконання поставлених доручень і завдань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних