Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З ДНЕМ РОДИНИ

Дата: 08.07.2022 11:53
Кількість переглядів: 250

Щиро вітаємо всіх жителів Крижопільської територіальної громади з Днем родини! Бажаємо, щоб затишок, спокій, любов, достаток, взаємоповага та взаєморозуміння панували у ваших родинах!

8 липня в Україні відзначається День родини. Це відносно молоде свято, його святкують в нашій країні з 2012 року. З давніх часів родина для українців відігравала надзвичайну роль, тому, що це найбільша цінність у житті, джерело життєдайної енергії, надія на щасливе майбутнє.

Коли є тепла мамина посмішка, надійне батькове плече, добра порада брата, підтримка сестри, веселий сміх дітей і сповнений любові погляд чоловіка чи дружини – це найбільше щастя.

Саме у родині формується характер, особистісні якості, прищеплюється відповідальність, порядність, повага до старшого покоління.

Родина в нашій країні є основним елементом суспільства, носієм людської моральності, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності й розвитку держави та благополуччя кожного з нас.

У складні часи агресії проти України ми всі також маємо бути, як одна велика, дружня, надійна родина.

На жаль, через бойові дії, терористичні обстріли російськими військами мирного населення та масову евакуацію збільшується кількість дітей, батьки яких загинули, або про їхню долю та місце перебування нічого невідомо. Для дітей, травмованих війною та втратою зв’язку з батьками, дуже важливо знаходитися в умовах, максимально наближених до сімейних.

Тож діти, які залишилися без піклування батьків, під час воєнного стану можуть бути влаштовані у прийомні сім’ї чи дитячі будинки сімейного типу на умовах тимчасового влаштування. Тому з метою забезпечення реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, всебічний розвиток та виховання в сімейному оточенні розвиток сімейних форм виховання є пріоритетним.

Шановні громадяни!

Якщо Ви бажаєте прийняти у свою родину на виховання дитину-сироту, дитину, позбавлену батьківського піклування, підтримати її, надати сімейне тепло, любов, затишок, підготувати до самостійного життя, звертайтеся до служби у справах дітей Крижопільської селищної радиФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних