Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конституція – це основний закон держави, що проголошує її незалежність, яку ми виборюємо зараз

Дата: 28.06.2022 10:53
Кількість переглядів: 476

Фото без описуСьогодні, 28 червня, за участі Крижопільського селищного голови Володимира Василишена, заступника начальника Тульчинської військової державної адміністрації Володимира Скалія, депутата Вінницької обласної ради Юрія Василишена, заступників селищного голови, секретаря селищної ради, начальників структурних підрозділів та відділів селищної ради та керівників підприємств, установ Крижопільської громади відбувся урочистий захід з нагоди відзначення 26-ї річниці Конституції України.

Захід розпочався з хвилини мовчання - присутні вшанували пам’ять всіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації.

28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в сучасній історії української державності. Основний Закон нашої держави дав початок новому етапу в історії України.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності, демократії, гарант незалежності та соборності України.

Сьогодні Україна знову змушена доводити своє право бути самостійною, відстоювати права й свободи у кривавій та підступній війні з агресором. Ми змушені власною кров'ю окреслювати державні кордони та власними життями утримувати територіальну цілісність. Але ми є незламний народ незламної країни і віримо у перемогу та знаємо, що станемо вільними від окупантів, бо нам є за що пишатися нашою країною. І ми продовжимо боротися за нашу суверенну і незалежну, демократичну, соціальну, правову державу.

У цей день ми вкотре дякуємо всім, хто наближає нашу перемогу задля утвердження тих основних конституційних засад суверенної, демократичної та правової Держави.

Після завершення заходу учасники поклали квіти до пам’ятного знаку борцям за волю України та учасникам АТО/ООС.

Ми – сильні! Ми - вільні! Ми переможемо!

Слава Україні! Героям Слава!

Зі святом! З Днем Конституції України!

Фото без описуФото без описуНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть, дерево та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть, дерево та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 8 людей, люди стоять, троянда та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людини, дерево та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних