Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева робоча нарада: проблеми та завдання

Дата: 20.06.2022 16:19
Кількість переглядів: 353

20 червня Крижопільський селищний голова Володимир Василишен провів щотижневу робочу нараду, в ході якої розглянуто важливі питання організації роботи відділів виконавчого комітету та структурних підрозділів селищної ради.

“Незважаючи на роботу в умовах війни, працівники селищної ради сумлінно виконують свої обов'язки, кожен на своєму місці. Роботи виконано багато, але розслаблятися зарано. Тому продовжуємо плідно працювати" - наголосив Володимир Миколайович.

Серед основних напрямів роботи, як і раніше, залишаються виконання бюджету громади.

Під час наради також мова йшла про актуальні питання життєдіяльності громади, які стосувалися соціальної сфери, освіти, культури. Керівники доповіли про проведену роботу за минулий тиждень та про основні плани на поточний тиждень.

На минулому тижні секретарем селищної ради та заступником селищного голови було проведено виїзні прийоми громадян по населених пунктах громади.

Під час зустрічі жителів сіл громади переважно цікавили питання соціального захисту населення (нарахування субсидії, надання матеріальної допомоги), благоустрою, автобусного сполучення. На всі питання були надані вичерпні відповіді та вирішено ряд питань. Зокрема, було вирішено, що кожного місяця службою у справах дітей, управлінням соціального захисту населення та охорони здоров'я, фахівцем пенсійного фонду та працівниками поліції буде здійснюватися виїзд до віддалених населених пунктів нашої громади. Також згідно графіка роботи будуть відновлені автобусні рейси по вівторках Крижопіль – Жабокрич – Соколівка – Куниче, при умові що жителі даних сіл будуть користуватися даним маршрутом.

В ході спілкування жителі сіл громади висловили слова подяки директору Віталію Білику та працівникам КП “Крижопільблагоустрій” за проведену роботу по підгортаню сміттєзвалищ.

За результатами наради керівникам були надані відповідні доручення, спрямовані на виконання завдань пов’язаних із забезпеченням стабільної роботи закладів критичної інфраструктури громади у воєнний період.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних