Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Акція з благоустрою

Дата: 13.06.2022 15:58
Кількість переглядів: 310

Фото без описуНа минулому тижні робота з прибирання території у рамках акції з благоустрою кипіла у парку культури та відпочинку селища Крижопіль.

 

За ініціативи селищної ради було організоване велике прибирання парку, де задіяні працівники апарату та земельного відділів селищної ради, управління ЖКГ, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля, комунальних підприємств та установ “Крижопільводоканал”, “Крижопільблагоустрій”, "Парк культури та відпочинку селища Крижопіль" та громадської організацій “Колос”.

 

Усі працювали не покладаючи  рук: мотокосами викошували багаторічні трави, вирубували поросль, загрібали та прибрали "заховане" у траві сміття, та сухе гілля, обстригали декоративні кущі,  впорядковували площу стадіону.

 

Ще одним красивим, цікавим місцем відпочинку є площа з фонтаном. Тож  на допомогу  комунальникам прийшли  працівники селищної ради та активно долучилися до висадження квітів. Так, висаджено чорнобривці, айстри та бегонія на клумбах центральної площі селища, яке є одним з найулюбленіших місць як маленьких жителів громади так і дорослих.

 

Дякуємо всім, хто працював на користь благоустрою та чистоти нашої місцевості, бо впорядкування та приведення до належного естетичного стану території – це свідомий обов’язок кожної людини і ознака нашої культури.

 

Закликаємо всіх жителів селища бережливо ставитись до майна громади. Будемо раді, якщо кожний зокрема і всі в цілому будуть слідкувати за дотриманням правил благоустрою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних