Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України

Дата: 04.06.2022 11:44
Кількість переглядів: 264

Фото без описуЛише три дні тому ми відзначили День захисту дітей. Вперше це відбувалось в умовах широкомасштабної військової агресії, розв’язаної путінською росією проти України, і всі, як могли, намагалися створити атмосферу свята для маленьких українців.

А вже сьогодні, 4 червня, у нашого майбутнього знов подія. І це, на жаль, не свято… Сьогодні – День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Він був установлений Постановою Верховної Ради України від 1 червня 2021 року із врахуванням того, що з 2014 року на території Донецької, Луганської та інших областей внаслідок збройної агресії та інших дій держави-агресора проти України загинуло щонайменше 260 дітей.

З 24 лютого актуальність цього пам’ятного дня лише збільшилась та зачіпає інтереси молодого покоління українців не лише Донеччини та Луганщини, а й всієї України. росія вторглася широкомасштабно із застосуванням крилатих ракет, авіації, кораблів, бойової техніки та систем залпового вогню. Наші діти дуже швидко подорослішали...

Як повідомили в Офісі генпрокурора, з 24 лютого цього року в Україні загинуло понад 260 дітей, а ще більше як 460 дістали поранення різного ступеня тяжкості.

Сьогодні, 4 червня, ми вшановуємо пам’ять дітей, які за вісім років війни загинули від збройної агресії росії проти України. Ну а військовим залишається одне й головне − мститися за загиблих хлопчиків і дівчаток. Мститися за кожне понівечене тіло, розірвану вщент материнську душу та боротися за живих – за мирне майбутнє своїх дітей, свій дім, свою країну до повної перемоги над агресором! Лише цього нині бажають захисникам і захисницям України їхні сини та доньки. Лише цим живуть нині всі українці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних