Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася щотижнева оперативна нарада

Дата: 16.05.2022 15:36
Кількість переглядів: 377

Сьогодні, 16 травня 2022 року, селищний голова Володимир Василишен провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів селищної ради та комунальних підприємств громади.

У ході наради обговорено поточну ситуацію в громаді.

Заклади загальної середньої освіти громади до 10 червня завершать освітній процес – повідомила Жанна Тесмінецька.

Розглянуті питання щодо вчасної здачі фінансових звітів комунальними підприємствами. Питання благоустрою - вирубка аварійних та небезпечних дерев, розмітка дорожнього покриття комунальних доріг, забезпечення населення скрапленим балонним газом, про продовження робіт з благоустрою сіл громади.

Окрему увагу звернув секретар селищної ради Ігор Василишин на підготовку до роботи в осінньо-зимовий період, про важливість підписання населенням договорів на вивезення твердих побутових відходів.

На минулому тижні в громаді працювали фахівці UNHCR Ukraine - Агентство ООН у справах біженців в Україні зареєстрували 517 заявок на отримання фінансової допомоги – прозвітувала Людмила Дмитришина.

У громаді на сьогодні не зафіксовано жодного випадку захворювання на Covid-19, у кабінеті щеплення центру ПМСД наявні вакцини CoronaVac, Pfizer – розповіла Леся Килімник.

Леся Ошовська повідомила про ряд заходів, які відбудуться на цьому тижні в громаді:
- 17 травня – мистецька акція «Віримо в перемогу», яка вчергове відбудеться біля будинку культури з метою збору коштів на підтримку Збройних сил України та декларування культурної ідентифікації України як нації;
- 19 травня – День вишиванки;
- 20 травня – заходи до Дня Європи.

Олена Коваль доповіла про обстеження захисних споруд ЦЗ, про виявлену в селі Куниче в приватному домоволодінні мінометну міну часів Другої світової війни. Подібні знахідки зустрічаються й досі, будьте обережні під час виявлення підозрілих предметів та одразу повідомляйте за номером 101 або 2-11-01.

Управління соціального захисту населення охорони здоров’я селищної ради продовжує роботу з вимушеними переселенцями та мало захищеними верствами населення. У квітні до управління звернулося 136 власників домогосподарств за наданням компенсації витрат, що пов’язані з безоплатним тимчасовим розміщенням внутрішньо переміщених осіб, які після введення воєнного стану перемістилися в нашу громаду, компенсацію нараховано в сумі 131453,00 грн. Повідомляю, щоб отримати компенсацію від держави за сплату комунальних послуг необхідно безоплатно надати своє житло для проживання внутрішньо переміщених осіб та не пізніше ніж на наступний день звернутися з відповідною заявою до управління соціального захисту населення та охорони здоров’я за адресою вул. Героїв України, 68 – проінформувала Вікторія Зарічанська.

На відповідальному ставленні до своїх посадових обов’язків наголосив Ігор Олексійчук, та перевірив виконання завдань поставлених на попередній нараді.

Володимир Миколайович на завершення наради резюмував, що перемога залежить від кожного з нас - від того, що ми робимо, про що думаємо, у що віримо. Тому робимо все що в наших силах, щоб наблизити перемогу.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних