Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пам’ятка для населення: про небезпеку вибухонебезпечних предметів

Дата: 12.05.2022 08:31
Кількість переглядів: 505

Через широкомасштабне вторгнення військових збройних формувань рф в Україну, майже 14% території держави зазнали забруднення залишками вибухонебезпечних предметів.

Нагадуємо, у разі виявлення підозрілого предмета категорично заборонено: підходити до нього, підіймати, штовхати, користуватись електронними пристроями.

У такому випадку відійдіть на безпечну відстань, зателефонуйте рятувальникам (номери 101, 102, 112). Обов’язково попередьте людей поблизу про знахідку та правила безпечної поведінки.

Мінреінтеграції відповідно до Положення про Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.06.2016 р. № 376, реалізує заходи,спрямовані на зменшення ризиків для життя та здоров’я населення від мін та вибухонебезпечних предметів, у тому числі шляхом розроблення, виготовлення та розповсюдження інформаційних матеріалів для інформування населення різних вікових категорій та соціального статусу про мінну небезпеку, зокрема у вигляді інформаційних повідомлень з відповідною тематикою. 

Найпоширенішими вибухонебезпечними предметами є протипіхотні фугасні міни типу «пелюсток» (фото в галереї). Якщо на них ступити ногою, то це призводить до непоправних наслідків.
 

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України спільно з операторами мобільного зв’язку продовжує кампанію з інформування населення про мінну небезпеку. Відтепер зазначене смс-інформування буде регулярним. Нагадування наступного змісту: "Обережно: міни! Мінреінтеграції повідомляє про необхідність дотримання правил поводження з вибухонебезпечними предметами! У разі виявлення підозрілого предмету - не чіпайте, попередьте оточуючих про небезпеку, повідомте про знахідку за номерами телефону: 101, 102 або 112. Бережіть себе!"

Відео матеріал можна завантажити пройшовши за посиланням:

https://drive.google.com/file/d/1CXKYZpSg7z9rkcIq3DLOu05Hzs00Rufp/view?usp=sharing 

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних