Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася щотижнева оперативна нарада

Дата: 09.05.2022 16:35
Кількість переглядів: 405

Сьогодні, 09 травня 2022 року, селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН провів щотижневу оперативну нараду. Участь в нараді взяли керівниками комунальних підприємств та структурних підрозділів селищної ради.

Володимир Миколайович повідомив про ситуацію в громаді – «Усі служби – функціонують, громада живе у робочому ритмі. Комендантська година залишається незмінною з 23:00 год. до 5:00 год. Сьогодні ми всі як ніколи маємо діяти злагоджено. Зараз для всіх головне – спокій і холодний розум. Прошу довіряти лише офіційним джерелам інформації і як ніколи дотримуватися інформаційної гігієни.

Спасибі нашим Захисникам, які мужньо протистоять окупантам. Дякую крижопільчанам, хто допомагає і підтримує, впевнений, що ми разом долаємо цей складний для країни час.»Фото без описуФото без опису

Під час наради загальнонаціональною хвилиною мовчання вшановували пам’ять усіх, хто загинув за Україну.

Традиційно керівники прозвітували про роботу за минулий тиждень і плани на наступний.

Продовжуються роботи з благоустрою в громаді, так на минулому тижні працівниками КП «Крижопільблагоустрій» було проведено роботи по підгортанню побутових відходів на паспортизованих сміттєзвалищах в селах Заболотне та Тернівка. На цей тиждень заплановано ремонт аварійних ділянок доріг комунальної власності.

Про закінчення навчального року доповіла Жанна Тесмінецька. Заклади середньої освіти можуть самостійно визначати дату завершення освітнього процесу в 2021-2022 навчальному році. Так, у школах громади планують завершити навчальний рік до 13 червня 2022 року:

- ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1 смт Крижопіль – 9 червня

- ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 смт Крижопіль – 13 червня

- ЗЗСО с.Жабокрич із філіями – 6 червня

Цьогоріч у громаді 212 здобувачів базової середньої освіти, з них 15 отримають свідоцтво з відзнакою.

Кількість хворих на Covid-19 від початку війни в громаді поступово зменшувалася. На сьогодні не має жодного підтвердженого випадку. Хоча ковід вже не є проблемою №1, та все ж варто піклуватися про своє здоров’я та не наражати себе та близьких на небезпеку. Не забувайте про елементарні протиепідемічні заходи та вакцинацію.

Окрему увагу було акцентовано на питанні підготовки до майбутнього опалювального сезону. Опалювальний сезон завжди залишається складною проблемою для соціально вразливих сімей, що не можуть собі дозволити придбати восени за високими цінами дрова чи вугілля. «Будемо проводити роботу, адже є досить велика кількість сухостійних дерев, які створюють загрозу для людей, власників транспортних засобів чи ліній електропередач, при наявності дозволів спиляти такі дерева можна, і тим самим, не порушуючи закону, забезпечити дровами такі родини або заклади соціальної інфраструктури» - зауважив Ігор Валерійович.

На завершення наради Володимир Миколайович подякував усім за скоординовану роботу та сумлінне виконання своїх обов’язків у непростий період війни. Наголосив на тому, що завдяки злагодженій роботі всіх служб ситуація в громаді стабільна. Та розслаблятися не варто, тому селищний голова надав ряд рекомендацій та доручень на поточний тиждень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних