Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено робочу нараду

Дата: 02.05.2022 15:38
Кількість переглядів: 211

Фото без опису02 травня 2022 року селищний голова Володимир ВАСИЛИШЕН провів апаратну нараду з керівниками комунальних підприємств, управлінь та служб селищної ради, відділів апарату виконавчого комітету селищної ради.

Наразі, на території громади ситуація контрольована, але маємо уже другого Героя-захисника, який загинув заради миру та незалежності України. Ми – надійний тил для нашого фронту. Збройні сили України допомагають нам, створюючи умови для життя і роботи, а ми повинні допомогти країні своєю працею – зазначив Володимир Миколайович.

Під час наради загальнонаціональною хвилиною мовчання, керівник вшановували пам’ять усіх, хто загинув за Україну!!!

На апаратній нараді розглянуті питання про узагальнену інформацію щодо внутрішньо переміщених осіб; про виконання бюджету громади; про проведення роботи закладами освіти.

Не менш важливим питанням стало проведення роботи з боржниками контролерами КП «Крижопільводоканал». Також т.в.о.директора повідомив, що підприємство безперебійно надає послуги водопостачання та водовідведення населенню, у разі виникнення поривів їх оперативно ліквідовують.

Заступник начальника управління соціального захисту населення та охорони здоров’я повідомила присутнім, що в громаді зареєстровано 1780 осіб, що переїхали з територій, де ведуться активні бойові дії, 509 з них діти. Протягом квітня місяця 129 чоловік, які надають на безоплатній основі 412 внутрішньо переміщеним особам житло, подали заяви на компенсація по відшкодуванню комунальних послуг.

Переселенці в Крижопільській громаді отримують гуманітарну допомогу, медичний супровід, а також мають змогу отримати необхідні речі та продукти.

Роботи з благоустрою в громаді продовжуються.В громаді на минулому тижні працівниками КП «Крижопільблагоустрій» було проведено роботи по покращенню благоустрою кладовища смт Крижопіль. Також на цьому тижні в селищі заплановано розпочати ямковий ремонт комунальних доріг.

Наостанок селищний голова подякував усім присутнім за розуміння та невтомну працю по забезпеченню нормальної життєдіяльності громади та її мешканців.

У час війни росії проти України завдяки стійкості, мужності та відданості своїй роботі у Крижопільській громаді вдалося створити комфортні умови для життя громадян та перебування вимушених переселенців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних