Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про послуги з вивезення твердих побутових відходів

Дата: 28.04.2022 17:00
Кількість переглядів: 369

Фото без описуВідповідно до статті 7 Постанови Кабінету Міністрів України від 26  липня 2006 року № 1010 про «Порядок формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами» затверджуються тарифи на послуги з поводження з твердими побутовими відходами  у розрахунку на запланований період.

Діючий тариф на послуги з вивозу твердих побутових відходів для населення та установ по смт Крижопіль затверджено ще рішенням 16 сесії 7 скликання Крижопільської селищної ради від 03.04.2017 року №1-16/17.

Але ж протягом терміну дії тарифів відбулися значні цінові зміни на автозапчастини, матеріали, комплектуючі та послуги, якими користується підприємство. Це потребує додаткових фінансових ресурсів. Невідповідність діючих тарифів фактичним витратам стає причиною нестачі коштів та виникненню збитків.

Зрозуміло, що поки існує тариф для населення: багатоквартирні будинки — 10,98 грн на одного мешканця в місяць, для приватного сектора — 11,83 грн, то із такими тарифами не буде не тільки нової техніки  та сміттєбаків, але й  не вистачатиме на паливо. 

Для своєчасного вивезення твердих побутових відходів, забезпечення необхідного санітарного стану селища та сіл громади, КП «Крижопільблагоустрій» зобов’язане буде переглянути тарифи в сторону їх підвищення.

Без цього, нехай і непопулярного кроку, підприємство не розвиватиметься. Зараз у  нас техніка завантажена на сто відсотків. А власних прибутків підприємства вистачає тільки на паливно-мастильні матеріали. 

Усі цивілізаційні зміни, безперечно, несуть певні витрати. Нині ніхто не сперечається, що не треба платити за Інтернет, поповнення мобільного, енергопостачання чи інші послуги. Так, дешевше жити за законами ХІХ століття і викидати сміття собі під ноги, але люди, які поважають себе, ніколи не заперечуватимуть проти чистоти.  Такі люди підписують договір та систематично оплачують послуги з вивезення ТПВ.

Той, хто вболіває за свою громаду та за майбутнє власних дітей, підтримує прагнення побудувати для них чисту європейську громаду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних