Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Крижопільської селищної ради

Дата: 13.04.2022 16:44
Кількість переглядів: 185

Фото без опису13 квітня в залі засідань Крижопільської селищної ради відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Крижопільської селищної ради.

На засіданні було розглянуто десять адміністративних справ, про порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів (стаття 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення), а саме спалювання рослинності.

Наші односельці свою провину визнали і були притягнуті до адміністративної відповідальності згідно вищезазначеної статті з послідуючим накладенням штрафу.

При накладенні стягнення адміністративною комісією було враховано характер вчиненого правопорушення, особу порушника, ступінь його вини, майновий стан, обставини, що пом'якшують і обтяжують відповідальність.

Нагадуємо, що за чинним законодавством, порушники правил пожежної безпеки нестимуть адміністративну (від 3000 до 6000 грн) та кримінальну відповідальність (10-15 років).

Шановні мешканці Крижопільської громади! Не засмічуйте територію наших мальовничих сіл та селища! Не спалюйте залишки рослинності, суху траву та дрібне сміття! Пам’ятайте, що за такі дії порушників обов’язково знайдуть і притягнуті до відповідальності.

Прикро, що деякі громадяни нехтують правилами безпечної поведінки в навколишньому середовищі. Через їхню необачність під загрозою опиняються багатовікові дерева, рідкісні рослини, гинуть звірі, птиця та комахи, а головне – завдається величезна школа здоров’ю людей та навколишньому середовищу.

А в сьогоднішніх умовах, у військовий час спалювання сухої рослинності прирівнюється до диверсійної роботи. Оскільки ці дії можуть розглядатись, як обмеження видимості для Збройних сил України та територіальної оборони, а також подання сигналів для армії агресора. Також, що дуже важливо, палії відволікають від виконання бойових завдань рятувальників, військових та правоохоронців і знижують обороноздатність країни.

Будьте відповідальними! Не робіть шкоди собі та іншим, природі та країні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних