Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Допомога для осіб похилого віку та з обмеженими можливостями

Дата: 08.04.2022 15:40
Кількість переглядів: 309

Фото без описуНа жаль, війна триває…Уже 44-й день ми всі працюємо в посиленому режимі на користь нашої держави, для нашої перемоги над окупантом.

У такий складний період для нашої України ми допомагаємо усім, хто потребує нашої допомоги. Соціальні працівники Комунальної установи "Центру надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради" теж працюють та не залишають своїх підопічних. Проте потребують допомоги і вимушено переміщені особи, котрі прибувають до Крижопільської селищної територіальної громади – пенсіонери та особи з інвалідністю.

Така категорія осіб, що опинилися в складних життєвих обставинах, постраждали від бойових дій, може звернутися до Комунальної установи "Центру надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради".

В цьому закладі Вам допоможуть з отриманням соціальних допомог відповідно до чинного законодавства.

Також відділення соціальної допомоги вдома надає соціальні послуги «догляд вдома» та «натуральна допомога» на основі акту оцінки потреб особи, медичного висновку про здатність до самообслуговування та потребу в сторонній допомозі та визначення індивідуальних потреб отримувача соціальної послуги згідно зі змінами до Державного стандарту догляду вдома від 16.06.2021 р. № 335 та Державним стандартом соціальної послуги натуральної допомоги від 25.03.2021 р. № 147.

Звертаємо увагу, що відповідно до законодавства захід «обробіток присадибної ділянки» надається один раз на місяць та має обмеження у часі на його проведення. Також загальна площа обробітку присадибної ділянки не може бути більшою, ніж 0,02 га.

Комунальна установа "Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради" знаходиться за адресою: смт Крижопіль, вул.Героїв України, 67, контакти для довідок: (068) 3594894


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних