Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Крижопільська селищна рада продовжує працювати в штатному режимі

Дата: 04.04.2022 16:14
Кількість переглядів: 237

Фото без описуСьогодні переживаємо вже 40-й день кривавої війни, яку агресор розпочав думаючи, що отримає швидку перемогу. Під керівництвом селищного голови Володимира Василишена відбулася щотижнева апаратна нарада за участю секретаря селищної ради Ігоря Василишина, заступника селищного голови Валентини Чабанюк, керівників структурних підрозділів та комунальних установ та підприємств.

Під час наради загальнонаціональною хвилиною мовчання, керівники вшанували пам’ять усіх, хто загинув за Україну!!!

Одне з найважливіших питань сьогодення - соціальний захист внутрішньо переміщених осіб. Про це інформувала начальник управління соціального захисту населення та охорони здоров’я Вікторія Зарічанська. Проводиться робота з надання статусу, оформлення і видачі довідки внутрішньо переміщених осіб та внесення їх даних до Єдиної інформаційної бази.

В повному обсязі в умовах воєнного стану надаються соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю та малозабезпеченим сім’ям, в тому числі переміщеним особам, які тимчасово перебувають на території громади. На цьому наголосила директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Інна Завертайло.

Про організацію освітнього процесу в період дії правового режиму воєнного стану доповіла начальник відділу освіти, молоді та спорту Жанна Тесмінецька. Вона, зокрема, повідомила, що 69 дітей шкільного віку з числа переміщених осіб охоплені дистанційною формою навчання, в порівнянні з минулим тижнем меньше, так як частина із них перейшли на дистанційне навчання у свої навчальні заклади.

Значну увагу під час апаратної наради було приділено питанню проведення благоустрою селища та населених пунктів, яке проводиться в громаді уже протягом двох тижнів.

«У нашій громаді приділяється велика увага чистоті в громадських місцях, біля адміністративних будівель, парку культури та відпочинку селища Крижопіль, для цього організовуються суботники за участі працівників селищної ради та комунальних установ» – зазначив селищний голова Володимир Василишен. А також наголосив за території біля присадибних ділянок та біля покинутих дворів, які завжди стають територіями накопичення сміття.

Пам’ятаймо, що коли кожен господар наведе порядок біля свого двору, то чистішою і привабливішою стане вся наша громада!

На завершення наради заступник селищного голови Валентина Чабанюк додала, що усі повинні розуміти – війна триває і тільки постійно допомагаючи нашим захисникам, ми наближаємо перемогу. Ми всі ОБ'ЄДНАЛИСЯ та працюємо на перемогу.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА. ВСЕ БУДЕ ПЕРЕМОГА!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних