Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 28 березня, відбулася щотижнева оперативна нарада

Дата: 28.03.2022 15:42
Кількість переглядів: 235

33 день війни, 33 день Крижопільська селищна рада працює у новій реальності. Ми, крижопільчани, працюємо в тилу і, щонайперше, обороняємо економічний фронт. Поки ворог нещадно руйнує житлові будинки та об’єкти інфраструктури, ми маємо не дати зруйнувати нашу економіку.

На минулому тижні розпочалася акція з благоустрою територій, завдяки спільним зусиллям, оскільки всі дружно взялися до прибирання місць загально-громадського користування та прибудинкових територій. Попереду ще багато роботи. Ми звертаємося до кожного жителя громади: наведіть лад на своїх прибудинкових територіях! Нехай вони стануть чистими, охайними, квітучими. Обрізане гілля, зібране листя везіть на полігон твердих побутових відходів, а не залишайте біля своїх дворів чи біля сміттєвих майданчиків для роздільного збору сміття. Наші комунальники не в змозі прибрати за всіма і всю територію. Будьте порядними та вихованими жителями громади!

У нашій громаді ніхто не залишився байдужим: жителі, працівники комунальних підприємств, установ, організацій та закладів - усі самовіддано і старанно працювали, прибравши старе гілля, очистивши територію від сміття і рослинних решток, таким чином провівши благоустрій визначених території.

Щира вдячність усім хто долучився, до безкорисної допомоги нашій громаді. Ваша допомога – це внесок у розвиток благоустрою і, безсумнівно, відчутна підтримка для громади.

Гостро стоїть питання ігнорування громадянами правил пожежної безпеки при спалюванні сміття і сухої рослинності, необережному поводженні з вогнем під час перебування на відкритих територіях, що призводить до різкого зростання кількості пожеж в екосистемах. Такі пожежі швидко поширюються, особливо у вітряні дні.

За спалювання сухостою в мирний час ми попереджали про чималі штрафи, нині ж такі злочинні дії трактуються як диверсія! Вкотре апелюємо до свідомості громадян: не ставайте злочинцями, які спопеляють рідну землю, зосередьте свої зусилля на її захисті й обороні! Бережіть природу, рослинний та тваринний світ, своє майно, а також здоров’я.

Крижопільська громада надає прихисток тим, хто рятується від війни. У ЦНАПі щоденно реєструються люди, які змушені були покинути своє рідне місто, чиї домівки зруйновані внаслідок обстрілів та бомбардувань збоку російського агресора. Внутрішньо переміщені особи отримують гуманітарну допомогу, тимчасове житло, ряд соціальних послуг та, за необхідності, медичну допомогу.

Збільшилася кількість діток, які долучилися до онлайн-навчання із числа внутрішньо переміщених осіб на сьогодні таких учнів 73.

Формується матеріальний резерв для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.

«Дякуємо всім захисникам, що в Крижопільській територіальній громаді ніч пройшла спокійно. Щиро дякуємо усім жителям за підтримку, клопітку спільну справу, яка наближає нас до заповітної неминучої перемоги.

Попереду новий день, новий тиждень, нові задачі. Впевнений, ми впораємось, бо разом ми - непереможні!» - підсумував Володимир Миколайович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.