Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижнева оперативна нарада

Дата: 14.03.2022 15:36
Кількість переглядів: 259

Сьогодні Крижопільський селищний голова Володимир Василишен провів апаратну нараду з начальниками структурних підрозділів селищної ради та керівниками комунальних некомерційних підприємств.

Розпочав нараду селищний голова зі слів подяки усім підприємствам, ФОПам, волонтерам, громадянам за неоцінену працю та надану допомогу, за те, що об’єднались в такий непростий для нашої держави час, і докладають максимум зусиль для посилення обороноздатності нашої армії.

У ході наради були обговорені нагальні питання сьогодення громади. Усі структурні підрозділи та комунальні підприємства селищної ради працюють у посиленому режимі.

Серед обговорених питань:

- про надання медичної допомоги переселенцям; про стан захворюваності на COVID-19, який зменшився; вакцинацію населення; про забезпечення медикаментами медичних закладів;

- про початок дистанційного навчання у закладах загальної середньої освіти Крижопільської громади. Учні з числа внутрішньо переміщених осіб також можуть долучитися до дистанційного навчання (за заявою одного з батьків);

- про підготовку проєктів рішень до чергової сесії селищної ради, пленарне засідання якої заплановане на 25 березня;

- про роботу об’єктів критичної інфраструктури;

- про пункти прийому гуманітарної допомоги по закладах культури громади, виготовлення косинок-джгутів;

- про роботу під час військового стану КУ «Центру соціальних послуг Крижопільської селищної ради»;

- про виплату субсидій, допомог та пільг управлінням соціального захисту населення та охорони здоров’я Крижопілської селищної ради;

- про заходи з проведення мобілізації;

- про роботу КП «Крижопільблагоустрій» та «Крижопільводоканал», які працюють в посиленому режимі задля забезпечення якісного надання послуг населення.

Під час наради заступник голови селищної ради Валентина Чабанюк зазначила, що наші громадяни завжди відзначалися мужністю, рішучістю, гарячими серцями та холодним розумом.

Вона подякувала усім чоловікам Крижопільської селищної територіальної громади, які вступили до лав територіальної оборони та інших військових формувань, і пішли боронити нашу землю. А також наголосила, що ми зобов’язані працювати не просто в посиленому режимі, а відаючи всі свої сили, як ніколи ми повинні бути згуртовані, продовжувати здійснювати збір допомоги для наших військових. Станом на сьогодні пункти збору гуманітарної допомоги активно працюють, жителі громади долучаються до збору продовольчих та непродовольчих товарів, люди приносять необхідні речі та медикаменти.

На завершення наради селищний голова надав ряд доручень щодо термінового виконання керівникам структурних підрозділів та комунальних некомерційних підприємств селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.