Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Крижопільський селищний голова Володимир Василишен прозвітував про свою роботу

Дата: 24.12.2021 14:04
Кількість переглядів: 569

Фото без описуЗвіт селищного голови було заслухано під час відкритого засідання чергової 17 сесії 8 скликання селищної ради, яка відбулась 24 грудня 2021 року.

Звіт був детальний, змістовний, конкретний – з аналітикою, цифрами, фактами. У своєму звіті очільник громади зазначив: « Рік був надзвичайно напруженим, пройшов в умовах становлення нашої громади. Кожен із вас мав можливість бачити поле діяльності селищної ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу і мене, як селищного голови. А тому сьогодні кожен може висловити свою точку зору на те, що вдалося і чого не вдалося досягти за цей період. Як голова, я прагнув організувати роботу так, щоб рада якомога повніше та ефективніше виконувала покладені на неї обов'язки, діяла послідовно і зосереджено, із врахуванням інтересів кожного жителя нашої громади.

За цей час вдалось багато чого зробити у плані соціально-економічного розвитку територіальної громади. Найбільше уваги зі сторони селищної ради та її виконавчих органів приділялось роботі закладів освіти, культури, медицини, благоустрою територій, ремонту соціальних та інфраструктурних об’єктів.»

Крижопільський селищний голова подякував всім членам своєї команди, депутатам, виконавчому комітету, керівникам підприємств, установ та організацій, громадським діячам, всім жителям нашої громади, хто підтримував і допомагав селищній раді у виконанні заходів із соціально-економічного розвитку, хто не словами, а справами доводив свою небайдужість до становлення і розвитку нашої громади.

Детальний звіт ви можете переглянути на офіційному веб-сайті селищної ради за посиланням: https://krzgromada.gov.ua/news/1640153607



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних