Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні мешканці, фізичні особи-підприємці та керівники підприємств, установ, організацій смт Крижопіль!

Дата: 22.12.2021 10:01
Кількість переглядів: 530

  Комунальне підприємство «Крижопільблагоустрій» нагадує про своєчасний розрахунок за отримані послуги по вивезенню твердих побутових відходів та в подальшому не допускати накопичення заборгованості. 

Своєчасна оплата за послуги з вивезення твердих побутових відходів та зменшення накопиченої заборгованості – це запорука отримання якісних послуг для кожного споживача. 

 

Рішенням 16 сесії 7 скликання Крижопільської селищної ради від 03.04.2017 року №1-16/17 затверджено тарифи на послуги з вивозу твердих побутових відходів для населення та установ по смт Крижопіль з 1 квітня 2017 року:

- для упорядкованих будинків на одного мешканця - 10,98 грн/міс;                              

- для будинків приватного сектора на одного мешканця - 11,83 грн/міс;                     

- для підприємств - 101,39 грн/м3;

 - пільгова для підприємств - 96,56 грн/м3.

 

На сьогоднішній день налічується велика кількість боржників серед населення (мешканців приватних садиб, багатоквартирних житлових будинків, ФОП, підприємств, організацій та інших юридичних осіб. Не оплачуючи кошти за вивезення сміття, люди самі себе наражають на сміттєвий колапс.

 

Через відсутність поточних фінансових надходжень робота комунального підприємства може бути частково або й повністю паралізованою, так як не буде змоги придбати паливо-мастильні матеріали для вантажних сміттєвозів, здійснювати ремонт автотранспорту та виплачувати заробітну плату працівникам за виконану роботу.

 

У зв’язку з цим керівництво КП «Крижопільблагоустрій» звертається до вас з проханням  до кінця року ОПЛАТИТИ за надання послуг з вивезення побутових відходів у 2021 році.

 

Оскільки КП «Крижопільблагоустрій» визначено виконавцем послуг з вивезення побутових відходів (відповідно до протоколу засідання конкурсної комісії) то послуги надаються підприємством усім без виключення мешканцям громади. Відповідно й здійснювати оплату за отримані послуги повинні всі. Оплата проводиться на підставі укладених договорів та згідно діючого тарифу.

 

Звертаємо вашу увагу на те, що несвоєчасна оплата за житлово-комунальні послуги з Вашої сторони є порушенням низки законодавчо-нормативних актів, а саме: Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Житлового кодексу України, що тягне за собою відповідальність за несвоєчасне здійснення платежів за спожиті комунальні послуги. 

 

Шановні споживачі! Вчасно і повністю сплачуйте за послуги з вивезення твердих побутових відходів. Закликаємо всіх дбати про чистоту рідного селища, дотримуватись правил благоустрою та забезпечення чистоти і порядку.

 

Кожен повинен розуміти, що чистота населеного пункту залежить від кожного з нас і взагалі, пам’ятаємо – чисто не там де прибирають, а де не смітять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.