Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочисті заходи з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування у Крижопільській селищній раді

Дата: 07.12.2021 13:54
Кількість переглядів: 528

Фото без описуСьогодні, 07 грудня 2021 року, у залі засідань селищної ради відбулися урочисті заходи до Дня місцевого самоврядування.

З вітальним словом та найкращими побажаннями до присутніх звернулася Валентина Чабанюк – заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради: «Прийміть найщиріші вітання з Днем місцевого самоврядування. Цей день є святом кожної громади, району, села чи селища та кожного мешканця. Відзначення цього свята на державному рівні є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Це традиція вільних людей, котрі не мають над собою володаря, а визначають лише провідника та виборних людей, яким довіряють і яких наділяють владними повноваженнями.

         Діяльність нашої громади відкрита, прозора й спрямована лише на одне – на задоволення життєвих потреб мешканців громади На порядку денному ще багато проблем, наступне розв’язання яких дасть можливість нам розвиватись стабільно, впевнено дивитись у майбутнє. І важливу роль у вирішенні життєво актуальних питань відіграють саме органи місцевого самоврядування.

Шановні працівники виконавчого апарату, старости

         На вас випадає найбільше навантаження, тягар та біль людських проблем. Ви найближче до простого люду, і саме ви намагаєтесь вирішувати найболючіші питання життя людей – членів ваших громад.

         Впевнена, що і надалі залишатиметесь мудрими, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу, і разом з у сією громадою, депутатами, партійними та громадськими організаціями в мирі й злагоді будете піднімати потенціал рідного краю на вищий рівень.

         Висловлюю вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, які демонструють самовідданість у роботі, професіоналізм, відповідальність, чуйність і щедрість душі.

         Сердечно бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній родині, кожному мешканцю міцного здоров’я, достатку й благополуччя. Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю й України додають сили та наснаги».

Кращих працівників селищної ради було відзначено Грамотами та Подяками Вінницької обласної ради та обласної адміністрації, Тульчинської районної ради та районної адміністрації.

Також заступники селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради - Ігор Олександрович та Валентина Михайлівна відзначили кращих працівників селищної ради та вручили грамоти за належне виконання посадових обов’язків, високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток Крижопільської селищної територіальної громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних