Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось позачергове засідання комісії ТЕБ та НС

Дата: 03.12.2021 15:31
Кількість переглядів: 587

Сьогодні, 03 грудня 2021 року відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, під головуванням Крижопільського селищного голови Володимира Василишена.

Під час роботи було розглянуто наступні питання:

І Про готовність спеціалізованих служб цивільного захисту ланки Крижопільської територіальної громади Вінницької територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту до ліквідації можливих надзвичайних ситуацій, пов’язаних з несприятливими погодними умовами протягом зимового періоду 2021-2022 років.

З метою забезпечення готовності до реагування на надзвичайні ситуації осінньо-зимового періоду уточнено завдання органам виконавчої влади селищної ради щодо організації заходів з протидії загрозам та реагування на надзвичайні ситуації, пов'язані з порушенням транспортного сполучення на автошляхах, аваріями на об'єктах забезпечення життєдіяльності населення та соціально-побутової сфери, запобігання загибелі і травмування людей унаслідок обмороження та переохолодження.

ІІ. Про затвердження Переліку потенційно небезпечних об'єктів області та Переліку об'єктів Крижопільської територіальної громади, які підлягають обладнанню автоматизованою системою раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення людей у разі їх виникнення.

ІІІ. Про стан епідемічної ситуації, пов’язаної з захворюваністю на коронавірусну хворобу COVID-19, інші вірусні інфекції на території громади доповідали: в.о.директора комунального некомерційного підприємства «Крижопільська ОЛІЛ»  Цимбал Л.І., головний лікар комунального некомерційного підприємства «Крижопільський медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Килімник Л.А., начальник ВСП Крижопільського відділу ДУ «Вінницький обласний центр контролю профілактики хвороб МОЗ України» Лозінська Т.Б.
         Доповідачі проінформували, що стан із захворюваністю на коронавірусну хворобу COVID-19, інші вірусні інфекції на території громади стабілізувався та навіть намітилась тенденція до зменшення випадків захворювання. Так на стаціонарному лікуванні в КНП «Крижопільська ОЛІЛ» перебуває 18 пацієнтів, в т.ч. – 14 пневмоній (3 –важкого ступеня, інші – середньої важкості), в т.ч. – 2 дітей – середньої важкості.

На амбулаторному лікуванні перебуває 49 осіб хворих на COVID-19, з них 4 дитини проти – 117 хворих станом на 29.11.2021, в т.ч. – 6 дітей, на ГРВІ – 82 особи, з них – 29 дітей проти – 104 хворих станом на 29.11.2021, в т.ч. – 51 дитина.

Лозінська Тетяна Борисівна повідомила, що станом на 03 грудня на території громади налічується 112 активних хворих на коронавірусну інфекцію COVID-19. Захворюваність трохи зменшилась (17.11.2021 року було 204 хворих).

Станом на 03.12.2021 року на території громади вакциновано 65 % жителів. Цей показник є вищим ніж в загальному по Тульчинському районі.

За результатами доповіді та з урахуванням обговорень Комісія вирішила:

1.        Керівникам (власникам) установ, підприємств, організацій незалежно від форми власності, суб’єктам господарювання, старостам продовжити забезпечувати безумовне виконання протиепідемічних вимог на підвідомчих об’єктах у відповідності до пункту 35 постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (із змінами), які передбачені для “ЧЕРВОНОГО” рівня епідемічної небезпеки та неухильне дотримання протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), затверджених постановами головного державного санітарного лікаря України.

2.        Враховуючи стабілізацію ситуації з захворюваністю на коронавірусну хворобу COVID-19, інші вірусні інфекції на території громади та численні звернення громадян відновити роботу ринків на території громади.

3.        Власникам, керівникам ринків забезпечити дотримання всіх протиепідемічних умов, передбачених чинним законодавством України, під час їх функціонування.
З протоколом комісії ТЕБ та НС від 03.12.2021 № 19 можна ознайомитися за посиланням: https://krzgromada.gov.ua/docs/1059968/



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.