Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Селищний голова Володимир Василишен провів робочу нараду

Дата: 15.11.2021 11:58
Кількість переглядів: 399

Фото без описуСьогодні, 15 листопада, відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням селищного голови Володимира Василишена за участю секретаря селищної ради Ігоря Василишина, заступника голови селищної ради Валентини Чабанюк та керівників структурних підрозділів селищної ради.

Основне питання, на якому акцентував увагу Володимир Миколайович – це епідеміологічна ситуація із захворюванням на COVID-19 та дотриманні норм карантину в усіх структурних підрозділах селищної ради.

В ході наради була заслухана оперативна інформація щодо роботи закладів охорони здоров’я, освіти, культури; з економічних та фінансових питань; з питань дотримання техногенно-екологічної безпеки.

За інформацією головного лікаря КНП «Крижопільський медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Лесі Килімник заклад працює у штатному режимі. Ситуація з захворюваністю на хворобу, спричиненою COVID-19 станом на 15.11.2021 року - 149 активних хворих, з них 6 дітей. На минулому тижні було зареєстровано 104 хворих на ГРВІ, з них 32 дітей.

Начальник управління ЖКГ, містобудування, архітектури, благоустрою, комунальної власності та захисту довкілля селищної ради В.Пацай повідомив про закриття об’єкта вулиця Гаврилюка, який реалізований; про оголошення конкурсу на перевізників; про перегляд усіх наявних маршрутів; про поточний ремонт вулиці Козацької смт Крижопіль; про затвердження правил благоустрою.

Відділом економіки, регіонального та агропромислового розвитку по конкурсу обласної Ради «Комфортні громади 2021-2022» було прийнято 5 заявок на участь.

Відділом освіти, молоді та спорту проводяться заходи згідно з планом роботи відділу: проведені спортивні змагання; відбулося 4 учнівських олімпіади з навчальних предметів та на цьому тижні заплановано ще 3; проводиться підготовка до ЗНО.

Начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Леся Ошовська розповіла про роботу закладів культури громади на минулому та поточному тижнях.

Завідувач сектору оборонної роботи, цивільного захисту, та взаємодії з правоохоронними органами селищної ради Олена Коваль доповіла, щодо захворюваності на COVID-19, по громаді зареєстровано 24 нових хворих, з них 1 медичний працівник, та 1 дитина.

Директор КУ «Центр надання соціальних послуг Крижопільської селищної ради» Інна Завертайло проінформувала про розвиток сімейних форм виховання в громаді.

Під час наради селищний голова надав ряд доручень керівникам структурних підрозділів селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних