Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулися урочисті заходи з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 09.11.2021 15:43
Кількість переглядів: 489

Фото без описуСьогодні у Крижопільському будинку культури пройшли урочистості з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

 

У заході взяли участь працівники відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини селищної ради, працівники комунальної установи «Крижопільська школа мистецтв», колективи комунального закладу «Центр культури і дозвілля Крижопільської селищної ради»,  та «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради».

Селищний голова Володимир Василишен привітав присутніх з професійним святом та зазначив, що культура уособлює в собі душу народу, саме в ній народ черпає впевненість в тому, що буде жити краще. Він подякував працівникам за сумлінну та кропітку щоденну працю, високий професіоналізм, відданість своїй професії, та за великий внесок в розвиток культури нашої громади.

До вітальних слів селищного голови долучилися заступник селищного голови Валентина Чабанюк, депутат Вінницької обласної Ради Юрій Василишен, начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини селищної ради Леся Ошовська, директор комунального закладу «Центр культури і дозвілля Крижопільської селищної ради» Майя Ковінчук, та т.в.о. директора комунального закладу «Публічна бібліотека Крижопільської селищної ради» Олена Болюх.

Кращих працівників культури, народних майстрів, аматорів, поетів та творчих колективів громади було відзначено Подяками голови Вінницької обласної Ради, Грамотами Крижопільської селищної ради, Подяками та Грамотами відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини селищної ради.

 

Святковий настрій дарували солісти комунального закладу «Центр культури і дозвілля Крижопільської селищної ради»,  вихованці та викладачі комунальної установи «Крижопільська школа мистецтв».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних