Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Співпраця податківців та місцевих урядовців з метою забезпечення надходжень до бюджету

Дата: 03.11.2021 15:13
Кількість переглядів: 312

Фото без описуПрацівники податкової служби Крижопільщини регулярно співпрацюють з представниками територіальних громад району. Так, 3 листопада 2021 року, в приміщенні Крижопільської селищної ради відбулося засідання робочої групи з питань забезпечення детінізації економіки громади. На обговорення винесли питання щодо пошуку резервів зі сплати податків і зборів для забезпечення росту надходжень до бюджету територіальної громади, зокрема, вивчення питання обробітку земельних ділянок понад 2 га одноосібниками за межами населених пунктів с. Шарапанівка та с. Княжа Криниця; своєчасність та повнота сплати земельного податку одноосібниками та суб’єктами господарювання, сплата ПДФО від орендної плати; використання земельних ділянок за цільовим призначенням.

 

В засіданні прийняли участь секретар Крижопільської селищної ради Ігор Василишин, начальник відділу земельних відносин Володимир Балюк, начальник відділу економіки, регіонального та агропромислового розвитку Дем’ян Буксир, начальниця фінансового управління Людмила Янчук, головний спеціаліст - аудитор відділу економіки, регіонального та агропромислового комплексу Сергій Роговський, головний спеціаліст відділу економіки, регіонального та агропромислового комплексу Марина Безусяк, старший оперуповноважений Тульчинського РВ з дислокації у м. Ямпіль УСБУ у Вінницькій області Богдан Зарицький, запрошені аграрії - голова ФГ “Швець М.Г.”, голова ПП “Агро-Тон” Щур А.Д., представник ПП “Агро-Фон” Звонецький В.М., голова ФГ “Капустян В.Г.”, одноосібник Жалко О.М.

 

Податкову службу регіону на цій зустрічі представляла уповноважена особа ГУ ДПС у Вінницькій області Людмила Сузанська, вона у своєму виступі поінформувала присутніх про основні показники роботи податкової служби регіону та зупинилася на деяких аспектах кампанії одноразового добровільного декларування, також, нагадала присутнім про важливість легалізації тіньової зайнятості населення, про шляхи протидії ухиленням від оподаткування, проаналізувала переваги використання електронних сервісів ДПС та застосування програмних РРО / ПРРО. 

 

У свою чергу представники територіальної громади, зауважили, що питання формування податкової бази для наповнення бюджету, вивчення кола платників є актуальним, потребує подальшого опрацювання.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних