Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Крижопільської селищної ради

Дата: 02.11.2021 13:30
Кількість переглядів: 346

Фото без опису02 листопада відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням секретаря селищної ради Ігоря Василишина.

На засіданні розглянуто 2 питання порядку денного:

1. Про запровадження додаткових обмежувальних заходів на період адаптивного карантину у закладах освіти.

Завідувач сектору оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Олена Коваль доповіла, що за даними ВСП Крижопільського відділу ДУ «Вінницький обласний центр контролю профілактики хвороб МОЗ України» станом на ранок 29 жовтня 2021 року у Крижопільській громаді виявлено 14 нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.
На сьогодні на території громади є 78 активних випадків захворювання, 14 осіб лікуються стаціонарно, 98% хворих, що лікуються стаціонарно – не вакциновані.
Начальник відділу освіти, молоді та спорту Крижопільської селищної ради Жанна Тесмінецька доповіла, що у всіх навчальних закладах середньої освіти громади вакциновано більш як 80% педагогічних працівників.Хворих дітей, педагогів та обслуговуючого персоналу закладів освіти немає.

За результатом обговорень комісією вирішено посилити контроль за дотриманням карантинних вимог на території громади та посилити проведення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення про важливість вакцинації.

2. Про стан утримання джерел протипожежного водопостачання в населених пунктах громади.

Начальник ДРПЧ-20 ДПРЗ-6 ГУ ДСНС України у Вінницькій області Карплюка В. «Про стан утримання джерел протипожежного водопостачання в осінньо-зимовий період 2021 року на території Крижопільської територіальної громади».
За результатами доповідей та з урахуванням обговорень комісія вирішила керівникам служб, організацій, установ, підприємств, які утримують мережі зовнішнього протипожежного водопроводу взяти на особистий контроль та організувати виконання заходів, запропонованих приписами посадових осіб державного нагляду (контролю) за додержанням і виконанням вимог законодавства у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки у встановлені терміни.

Протокол комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій доступний на офіційному веб-сайті селищної ради за посиланням:   https://krzgromada.gov.ua/docs/999386/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних