Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На базі нашої громади пройшло навчання для асистентів учителів закладів загальної середньої освіти

Дата: 01.11.2021 08:28
Кількість переглядів: 358

Фото без опису

         З метою якісної підготовки педагогічних працівників в умовах реформування галузі освіти, для забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти відповідно до вимог Концепції «Нова українська школа», згідно з Графіком комунального закладу вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» та відповідно до умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 04.04.2018 №237 (зі змінами), 29 жовтня 2021 року у малій залі селищного Будинку культури було проведена одноденна очна частина курсів підвищення кваліфікації асистентів вчителів інклюзивних класів закладів загальної середньої освіти Крижопільської та Піщанської селищних, Городківської та Студенянської  сільських територіальних громад. Курси проводила методист відділу «Ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти» КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», керівник академічної групи Людмила Василівна МОЛОШНЮК.

Навчання проводилося за сприяння начальниць відділів освіти, молоді та спорту Крижопільської СР Жанни ТЕСМІНЕЦЬКОЇ та культури, туризму та охорони культурної спадщини Крижопільської СР Лесі ОШОВСЬКОЇ. До організації та участі в заході активно долучилися заступниця начальника відділу освіти, молоді та спорту  Крижопільської СР – Ганна ГОДОВАН та директорка комунальної установи «Крижопільський інклюзивно - ресурсний центр» Тетяна ПАЦАЙ з працівниками ІРЦ, до участі в заході також були запрошені асистенти вихователів закладів дошкільної освіти  громади.

Завдячуючи професіоналізму та великому практичному досвіду Людмили Василівни, курси пройшли на високому науково-методичному рівні, з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій, в теплій плідній атмосфері та з активним зворотнім зв’язком зі слухачами.

Всі присутні щиро дякували Людмилі Василівні МОЛОШНЮК за плідну роботу, надану фахову навчально-методичну допомогу, змістовний та доступний виклад матеріалу, за відповіді на всі питання, які цікавили слухачів.

 

Ганна Годован  (096) 299 06 65

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних