Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стартують осінні сільськогосподарські ярмарки

Дата: 11.10.2021 12:00
Кількість переглядів: 814

Вже традиційно, після збору сільгоспвиробниками врожаю, у Вінниці проводяться осінні ярмарки. З метою забезпечення населення області сільськогосподарською продукцією та продовольчими товарами за цінами виробників 24 та 30 жовтня 2021 року у місті Вінниці на площі, яка прилягає до ТЦ «Plaza Park» по         вул. Келецькій, 117-Б будуть проводитись осінні сільськогосподарські ярмарки.

До участі у ярмарку залучають підприємства переробної промисловості з виробництва м’ясних та ковбасних виробів, м’яса курей, яєць, олії, молокопродуктів, хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів, борошна, круп, плодоовочевих консервів, а також торговельні підприємства споживчої кооперації.

 

Участь у ярмарку можлива за умови дотримання рекомендованих цін, які мають бути нижчими ніж на ринках та в торговельних закладах міста Вінниці, забезпечення безумовного виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» та  рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України.

У разі недотримання зазначених вимог, організатори ярмарків залишають за собою право відмовити в участі у ярмарках.

Участь у ярмарках безкоштовна.

Графік роботи ярмарку з 8:00 до 15:00.

Учасники ярмарку повинні обов’язково мати табличку з назвою району (ТГ), суб’єкта господарювання, ПІБ продавця, цінник на кожен вид товару.

У зв’язку з обмеженою територією площі біля ТЦ «Plaza Park», кількість учасників може корегуватися.

Всі санітарні та ветеринарні узгодження учасникам ярмарку необхідно провести з територіальними органами Управління Держпродспоживслужби в районі (місті).

Для участі у ярмарку звертайтеся до відповідального структурного підрозділу за формування списку потенційних учасників ярмарків: Відділ економічного, регіонального та агропромислового розвитку виконавчого комітету Крижопільської селищної ради upravlinyakr@ukr.net або телефоном: 0985843771

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.