Крижопільська селищна рада
Тульчинський район, Вінницька область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформація про працевлаштування громадян за сприяння центру зайнятості

Дата: 07.10.2021 16:09
Кількість переглядів: 436

Фото без описуЗа 9 місяців 2021 року послугами Крижопільської районної служби зайнятості скористались 1842 безробітних громадян. З них 871 – жінок та 444 осіб до 35-ти років.

Протягом 9-ти місяців 2021 року за сприяння служби зайнятості працевлаштовано 685 осіб. Зокрема, жителів Крижопільської ТГ – 312.

Крижопільська районна філія Вінницького обласного центру зайнятості активно співпрацює з роботодавцями щодо забезпечення їх кваліфікованими кадрами.

За 9 місяців 2021 року 181 роботодавців звернулись за сприянням у пошуку працівників та подали 756 вакансій. Навантаження на 1 вакансію станом на 01.10.2021 року склало 20 осіб.

Середній розмір заробітної плати на 1 вакансію становить 7500 грн..

Для забезпечення відповідності професійно-кваліфікаційного рівня працівників вимогам роботодавців, служба зайнятості направила 169 безробітних на проходження професійного навчання за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

70 безробітних працевлаштовані на тимчасові роботи на підприємства.

Розвиток інформаційних технологій привів до появи електронних кабінетів роботодавців та шукачів роботи. Це персональне автоматизоване робоче місце, доступ до якого роботодавець та шукач роботи може отримати за допомогою комп’ютера, підключеного до мережі Інтернет. Тут можна зареєструватись в «електронній черзі», створити власне резюме, дізнатися про заходи які проводить служба зайнятості, знайти відповідну роботу, переглянути стан укомплектування заявлених вакансій, подати звітність. «Електронним кабінетом безробітнього» можуть скористатися не лише зареєстровані безробітні, але й зайняті особи та шукачі роботи.

Велике значення приділяється профорієнтаційній роботі.

Постійно проводяться профорієнтаційні семінари (уроки) для учнівської молоді у загальноосвітніх школах району. Під час карантинних обмежень такі заходи проводять за допомогою дистанційних форм комунікації. На заходах презентувалась веб - платформа для он-лайн профорієнтаційного консультування «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа».

Веб - платформа створена з метою наближення профорієнтаційних послуг служби зайнятості до всіх, хто планує свій професійний шлях. Консультування є безкоштовним, зручним і простим у використані і полягає в тому, що учні після реєстрації та отриманого персонального коду мають можливість пройти тестування в зручному для себе середовищі і отримати звіт, який допоможе в подальшому зробити важливий вибір життя.

Протягом звітного періоду профорієнтаційними послугами скористались 2079 осіб.

За інформацією Крижопільської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних